Videochat din Targu Frumos sau Pascani

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Lili2002

Miruna15;n64438 wrote: La Iasi, esti cine vrei tu sa fii. 🌹Nu trebuie sa ceri voie nimanui, nu trebuie sa dai raportul. Eu cand am inceput sa ies prin oras, sa cunosc lume, sa merg la brunch-uri sau in cluburi classy, m-am simtit pentru prima data femeie. Nu fata de la tara care se teme sa nu zica lumea ca a "ajuns rau" 💄🍸
sa nu uitam ca in orasele mici, daca te duci la un job cu unghii lungi sau par blond, imediat se uita urat la tine. ?La Iasi, e NORMAL. Poti sa fii cine vrei. Vrei par roz? Nimeni nu zice nimic. Vrei haine scumpe? Bravo, inseamna ca muncesti. Aici nu te judeca lumea daca ai grija de tine, din contra, e apreciat 💅
No avatar
Ancutza23

Am o verisoara in Targu Frumos care e mereu pe modul "lasa ca merge si-asa". si tot amana, si tot asteapta. Are 26 de ani si tot acolo e, cu un job de casiera si un sot gelos. Mie mi-a fost frica sa plec, dar am facut-o. si acum imi traiesc viata. Uneori frica ne tine pe loc mai mult decat realitatea.
RamoR

in Iasi ai o gramada de oportunitati. Nu doar joburi, ci si cursuri, workshopuri, oameni care te inspira. La Pascani nici macar nu aveam de unde sa-mi iau un fond de ten decent. Acum ma duc la Sephora, la MAC, la orice magazin vreau. Ma simt femeie. inainte ma simteam blocata intr-un rol care nu era al meu.
No avatar
Maryy

Voi stiti cat de mult inseamna ce spuneti? Mi se pare ca descrieti viata pe care mi-am dorit-o mereu dar n-am avut curajul sa o cer. Cred ca am nevoie de un restart. Nu stiu exact cum o sa fie, dar vreau sa incerc. Prefer sa plec din Pascani si sa lupt pentru ceva, decat sa ma trezesc la 40 de ani intrebandu-ma "ce-ar fi fost daca..."
Lili2002

Vreau sa va spun un vis de-al meu... poate pare copilaresc, dar imi doresc din tot sufletul un BMW. Nu neaparat cel mai scump model, dar ceva ce sa fie al meu. 🌹Tata a avut toata viata un Opel vechi care se strica din doua in doua luni si tot visam sa nu mai stam in frig cand mergeam la drum lung. Acum, daca muncesc serios, cred ca pot sa fac asta pentru mine. Vreau sa intru in showroom si sa zic: "asta e al meu". 😭🚘
No avatar
Maryy

Lili2002;n64450 wrote: Vreau sa va spun un vis de-al meu... poate pare copilaresc, dar imi doresc din tot sufletul un BMW. Nu neaparat cel mai scump model, dar ceva ce sa fie al meu. 🌹Tata a avut toata viata un Opel vechi care se strica din doua in doua luni si tot visam sa nu mai stam in frig cand mergeam la drum lung. Acum, daca muncesc serios, cred ca pot sa fac asta pentru mine. Vreau sa intru in showroom si sa zic: "asta e al meu". 😭🚘
Ce frumos ai spus, Lili... Eu imi doresc sa calatoresc. N-am iesit niciodata din tara. Am vazut la o colega din liceu poze din Roma si Barcelona si parea o lume din filme. Eu doar muncesc, trag, adun, si simt ca viata mea a ramas blocata in Pascani. Vreau sa vad cum e sa stai pe o terasa in Italia cu ochelari de soare si un pahar de vin alb 🍷🗺️
No avatar
Ancutza23

Si eu am visat mult timp la Roma... si la Paris... dar nu aveam bani nici de tren pana la Iasi. Acum deja imi planific prima vacanta. ?ma uit la city break-uri. Cand ma gandesc ca pana acum 1 an stateam cu un iubit care zicea ca "eu fara el sunt un nimeni"... ma ia plansul. I-am demonstrat ca nu doar ca pot fara el, dar si ca merit mai mult.
RamoR

Ancutza23;n64452 wrote: Si eu am visat mult timp la Roma... si la Paris... dar nu aveam bani nici de tren pana la Iasi. Acum deja imi planific prima vacanta. ?ma uit la city break-uri. Cand ma gandesc ca pana acum 1 an stateam cu un iubit care zicea ca "eu fara el sunt un nimeni"... ma ia plansul. I-am demonstrat ca nu doar ca pot fara el, dar si ca merit mai mult.
Te inteleg perfect, Ancutza. si eu am fost intr-o relatie toxica. Un tip gelos, agresiv, care-mi zicea mereu ca n-o sa ma descurc singura. Mi-a luat mult sa ies de acolo, dar acum singurul lucru pe care-l vreau e un apartament al meu. Mic, dar sa fie al meu. Vreau sa beau cafeaua dimineata pe balcon, in liniste, fara cearta, fara frica. 🏠💭
No avatar
Miruna15

Eu visez sa merg la mall si sa nu ma uit la preturi. Sa-mi iau parfumul ala scump de la Dior fara sa simt ca fac un pacat. Sa-mi schimb telefonul fara sa astept 2 ani pana apar reduceri. imi doresc sa ma simt rasfatata, sa ma plimb cu sacose frumoase prin Palas si sa zambesc. Nu vreau milioane, doar libertatea de a alege.
RobertaMe

Am crescut cu "nu avem bani de prostii". Cand am castigat prima oara peste 1000 de dolari intr-o saptamana, mi-am cumparat un parfum Chanel. Am plans cand l-am primit. Nu pentru ca era scump, ci pentru ca era al meu, muncit de mine. E o senzatie de neuitat.?
Scrie răspuns