Videochat din Targu Frumos sau Pascani
stiti ce-i trist? Cand eram in Rediu, daca ieseam la o terasa, toata lumea se uita la tine ca si cum ai fi facut ceva gresit. Doar pentru ca te imbraci mai modern sau ca-ti dai cu ruj. in orasele mici esti judecata pentru orice. in Iasi... esti doar o fata normala. Poti sa porti ce vrei, sa iesi cu cine vrei, sa te urci intr-un Uber si sa mergi la un rooftop bar fara sa simti ca te barfeste satul intreg 👠✨
Miruna15;n64430 wrote: stiti ce-i trist? Cand eram in Rediu, daca ieseam la o terasa, toata lumea se uita la tine ca si cum ai fi facut ceva gresit. Doar pentru ca te imbraci mai modern sau ca-ti dai cu ruj. in orasele mici esti judecata pentru orice. in Iasi... esti doar o fata normala. Poti sa porti ce vrei, sa iesi cu cine vrei, sa te urci intr-un Uber si sa mergi la un rooftop bar fara sa simti ca te barfeste satul intreg 👠✨
Da exact!! in Pascani, daca intru in cafenea cu un baiat, ma suna mama dupa 2 ore: "Ce faceai cu baiatul ala? Am auzit de la vecina lu' tanti Rodica..." ?Ma simt prizoniera. Vreau si eu sa ies in oras, sa cunosc lume noua, sa merg la mall, la cinema, sa-mi fac prieteni care nu-s rude sau colegi de liceu. Simt ca am 22 de ani si traiesc ca la 50.
Da exact!! in Pascani, daca intru in cafenea cu un baiat, ma suna mama dupa 2 ore: "Ce faceai cu baiatul ala? Am auzit de la vecina lu' tanti Rodica..." ?Ma simt prizoniera. Vreau si eu sa ies in oras, sa cunosc lume noua, sa merg la mall, la cinema, sa-mi fac prieteni care nu-s rude sau colegi de liceu. Simt ca am 22 de ani si traiesc ca la 50.
La Iasi e alta lume. Poti sa iesi la o terasa la Palas si sa vezi numai lume bine imbracata, baieti cu BMW-uri, oameni care muncesc in IT sau care au business-uri. Nu zic ca vreau sa ma marit cu un milionar, dar parca si calitatea oamenilor e alta. Nu te mai simti ultimul om daca ai vise. in Pascani, daca spui ca vrei mai mult, zic ca ai fitele in cap ?”♀ï¸
Mereu mi s-a parut ca Targu Frumos te trage in jos. Oricat ai vrea sa te dezvolti, nu ai cu cine, nu ai unde. Tot aceleasi fete, aceleasi povesti. in Iasi, am invatat ce inseamna networking, am fost la evenimente, m-am imbracat altfel, am inceput sa gandesc altfel. ?Chiar si baietii sunt mai deschisi. Nu te mai iau peste picior daca spui ca vrei sa castigi bani buni.
Lili2002;n64433 wrote: Mereu mi s-a parut ca Targu Frumos te trage in jos. Oricat ai vrea sa te dezvolti, nu ai cu cine, nu ai unde. Tot aceleasi fete, aceleasi povesti. in Iasi, am invatat ce inseamna networking, am fost la evenimente, m-am imbracat altfel, am inceput sa gandesc altfel. ?Chiar si baietii sunt mai deschisi. Nu te mai iau peste picior daca spui ca vrei sa castigi bani buni.
Mi s-a intamplat de atatea ori in Targu Frumos sa ma invite la o "iesire" vreun baiat care nici macar nu avea masina, dar avea pretentii de smecher. si pe deasupra si gelozie, si control, si barfa. De cand sunt la Iasi, nu zic ca toti baietii sunt sfinti, dar am cunoscut oameni maturi, independenti, care chiar stiu sa vorbeasca cu o femeie. Diferenta de la cer la pamant 🚘ðŸ·
Mi s-a intamplat de atatea ori in Targu Frumos sa ma invite la o "iesire" vreun baiat care nici macar nu avea masina, dar avea pretentii de smecher. si pe deasupra si gelozie, si control, si barfa. De cand sunt la Iasi, nu zic ca toti baietii sunt sfinti, dar am cunoscut oameni maturi, independenti, care chiar stiu sa vorbeasca cu o femeie. Diferenta de la cer la pamant 🚘ðŸ·
La noi in Pascani, daca vrei sa-ti iei o geanta mai scumpa sau sa te duci la un salon de beauty, te intreaba lumea "da' de unde ai atatia bani?", "cu cine umbli?", "n-ai rusine?". E o mentalitate de groapa, sincer. La Iasi, nimeni nu te intreaba nimic. Ai bani, te imbraci bine, bravo tie. si daca vrei sa pleci intr-un weekend la Viena sau Milano, ai aeroportul la 2 pasi, nu trenuri obosite de la ora 5 dimineata ?👜
Ce mi-ar placea si mie sa merg intr-o vacanta fara sa cer bani de la parinti. Sau sa merg la un festival de muzica, sa ma imbrac cum vreau si sa ma distrez fara sa vina cineva sa-mi zica "te-ai stricat, fata!". La noi in Pascani esti vinovata daca traiesti. Ma oftic de mor...
Fetelor, eu cand am plecat prima data la Iasi, aveam o singura dorinta: sa fiu libera. Sa nu mai dau explicatii nimanui. Sa pot merge la shopping fara sa ma simt vinovata. Acum imi iau haine de la branduri pe care nici nu le stiam inainte si pot sa zic ca m-am regasit. Fara aerul ala de micime si barfa din Pascani.
La Iasi, esti cine vrei tu sa fii. 🌹Nu trebuie sa ceri voie nimanui, nu trebuie sa dai raportul. Eu cand am inceput sa ies prin oras, sa cunosc lume, sa merg la brunch-uri sau in cluburi classy, m-am simtit pentru prima data femeie. Nu fata de la tara care se teme sa nu zica lumea ca a "ajuns rau" 💄ðŸ¸