Vreau să mă angajez în Republica Moldova. Care e cel potrivit studio pt mine?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Natalia1

in iasi eu nu am mai fost inainte si nu stiam la ce sa ma astept. am vazut aici o lume diferita, care m-a inspirat sa fiu si mai ambitioasa. E incredibil ce poti sa faci cu banii castigati in iasi, mai ales daca esti la un studio bun, ca Heylux. 💃
LenaN

Natalia1;n63737 wrote: in iasi eu nu am mai fost inainte si nu stiam la ce sa ma astept. am vazut aici o lume diferita, care m-a inspirat sa fiu si mai ambitioasa. E incredibil ce poti sa faci cu banii castigati in iasi, mai ales daca esti la un studio bun, ca Heylux. 💃
incredibil, ce mult am invatat din experientele astea. ☀️ De fiecare data cand ma uit la ce am realizat, imi dau seama ca mutarea in iasi a fost cea mai buna decizie a vietii mele. am reusit sa fac mai mult pentru mine si familia mea decat as fi putut vreodata in Chisinau. iar ceea ce este mai frumos este ca poti sa te bucuri de o viata plina de lux si confort. ☀️
No avatar
MashaMd

Fetelor, ce mi-ati spus este exact ceea ce caut. 🌟❤️ Nu doar ca vreau sa castig bine, dar vreau sa traiesc intr-un loc civilizat si sa am siguranta ca ceea ce fac este legal si corect. in plus, imi doresc sa am ocazia sa vizitez locuri extraordinare, cum spuneati voi. sunt super motivata sa fac acest pas! 🌈
No avatar
Olguta1

MashaMd;n63739 wrote: Fetelor, ce mi-ati spus este exact ceea ce caut. 🌟❤️ Nu doar ca vreau sa castig bine, dar vreau sa traiesc intr-un loc civilizat si sa am siguranta ca ceea ce fac este legal si corect. in plus, imi doresc sa am ocazia sa vizitez locuri extraordinare, cum spuneati voi. sunt super motivata sa fac acest pas! 🌈
Masha, ma bucur ca ti-am starnit interesul! ? Cred ca daca vii in iasi, vei intelege si tu ca aici ai parte de o viata mult mai buna, atat pe plan profesional, cat si personal. Fetele care vin in iasi au toate sansele sa evolueze si sa aiba o viata de care sa fie mandre.
Banii castigati aici iti dau oportunitatea de a calatori, de a vizita locuri fantastice si de a face tot ce iti doresti! ✈️🌍
svetlana

inca de la inceput mi-am dorit sa am o viata mai buna, iar acum vad ca iasul este locul perfect pentru asta. am auzit ca aici poti face mult mai multi bani si ca e un loc mult mai civilizat decat in Moldova. abia astept sa fac acest pas si sa incep o viata noua, mai buna! 💪💖
No avatar
Natalia1

svetlana;n63741 wrote: inca de la inceput mi-am dorit sa am o viata mai buna, iar acum vad ca iasul este locul perfect pentru asta. am auzit ca aici poti face mult mai multi bani si ca e un loc mult mai civilizat decat in Moldova. abia astept sa fac acest pas si sa incep o viata noua, mai buna! 💪💖
inca o treaba importanta dupa parerea mea: videochatul in Romania este complet legal, asa ca nu trebuie sa-ti faci griji ca model. studioul te va ajuta cu toate actele necesare si te va ghida in tot procesul. La Heylux, echipa este foarte profesionista si te sustine la fiecare pas. Nu trebuie sa te ingrijorezi de nimic, totul este transparent si legal. ?🌸🌸🌸
No avatar
Olguta1

La Heylux, un alt avantaj este ca primesti cazare gratuita timp de 2 luni!
Este un ajutor fantastic pentru inceput, iar daca vrei sa afli mai multe detalii, iti recomand sa arunci un ochi pe site-ul studioului sau, chiar mai bine, sa suni la studio. Vei vedea ca vorbesc foarte frumos si iti vor raspunde la toate intrebarile! ?
VeraV

Pentru a reusi ca model este foarte important sa iei in serios toate sfaturile pe care le primesti. 🌟 Fetele care au succes sunt cele care sunt serioase, disciplinate si dedicate. De asemenea, e esential sa fii constanta si sa iti respecti planul. in iasi, succesul vine doar la fetele care sunt cu adevarat serioase. 💖
No avatar
MashaMd

Mi-a spus un alt model pe care il cunosc sa imi tin si eu gura. adica daca nu vreau ca familia sa afle ce fac trebuie sa fiu foarte atenta si sa nu spun nimanui. asa este?
LenaN

MashaMd;n63745 wrote: Mi-a spus un alt model pe care il cunosc sa imi tin si eu gura. adica daca nu vreau ca familia sa afle ce fac trebuie sa fiu foarte atenta si sa nu spun nimanui. asa este?
Da e foarte adevarat. ☀️Cunosc o fata din Ungheni care a inceput sa se laude cu cati bani face in iasi si a ajuns ca familia sa afle. iti recomand sa fii discreta! ☀️ Chiar daca faci multi bani, este important sa nu arati acest lucru imediat. Nu te grabi sa iti cumperi lucruri scumpe sau o masina noua, pentru ca asta poate atrage atentia si poate duce la barfe. Mai bine strange banii si pune-i deoparte pentru lucruri importante, cum ar fi un apartament. si la Heylux te pot ajuta sa iti iei apartament, avand chiar un imprumut disponibil! ☀️?
Scrie răspuns