Vreau să mă angajez în Republica Moldova. Care e cel potrivit studio pt mine?
Ce mai sta pe ganduri! ? in iasi, viata e mult mai linistita si ai parte de un mediu sigur si civilizat. Plus ca orasul e superb! 🌸🌸Cafenelele, cluburile si parcurile sunt mult mai frumoase decat la Chisinau. in weekenduri, ador sa ies cu fetele si sa ne relaxam in locuri deosebite. Nu doar ca lucrez si castig bine, dar ma si bucur de viata la un alt nivel. 💃
Da, imi place atmosfera din iasi. ? aici nu doar ca muncesti si faci bani, dar poti sa te bucuri si de lucrurile frumoase din viata. Eu ador serile de sambata cand iesim cu fetele in cluburi sau mergem la cafenele elegante. Plus ca, daca vrei sa calatoresti, ai zboruri directe spre aproape orice colt al Europei. Viata aici chiar te face sa te simti speciala! 💕
am inceput sa caut mai multe despre iasi si chiar pare un loc unde mi-as dori sa traiesc. ❤️ Vreau sa pot calatori, sa castig bani buni si, cel mai important, sa pot sa-mi ajut familia din Moldova. Mi-ar placea sa am o viata stabila si poate chiar sa-mi fac o familie acolo. Voi ce spuneti, e greu sa te adaptezi? 🌟
adaptarea nu e deloc grea. ? in iasi, lumea e mult mai deschisa si prietenoasa.
Eu m-am mutat singura, dar am gasit imediat suport la studio si prietene care m-au ajutat sa ma integrez. Cu timpul, mi-am construit o viata frumoasa aici. Chiar m-am gandit sa ma stabilesc definitiv in Romania si, pe viitor, sa-mi intemeiez o familie. Copiii aici ar avea un viitor mult mai bun decat in Moldova. 💖
Eu m-am mutat singura, dar am gasit imediat suport la studio si prietene care m-au ajutat sa ma integrez. Cu timpul, mi-am construit o viata frumoasa aici. Chiar m-am gandit sa ma stabilesc definitiv in Romania si, pe viitor, sa-mi intemeiez o familie. Copiii aici ar avea un viitor mult mai bun decat in Moldova. 💖
Olguta1;n63727 wrote: adaptarea nu e deloc grea. ? in iasi, lumea e mult mai deschisa si prietenoasa.
si eu simt la fel. in iasi, ai stabilitate, siguranta si posibilitatea de a oferi mai mult celor dragi. Cu banii castigati, poti sa-ti ajuti familia, sa le oferi conditii mai bune si, in acelasi timp, sa traiesti tu o viata frumoasa. Pentru mine, decizia de a veni aici a fost cea mai buna pe care am luat-o vreodata. ?
si eu simt la fel. in iasi, ai stabilitate, siguranta si posibilitatea de a oferi mai mult celor dragi. Cu banii castigati, poti sa-ti ajuti familia, sa le oferi conditii mai bune si, in acelasi timp, sa traiesti tu o viata frumoasa. Pentru mine, decizia de a veni aici a fost cea mai buna pe care am luat-o vreodata. ?
Cand te muti in iasi vei vedea ca ai mult mai multe oportunitati decat in Moldova. ? Eu, de exemplu, am inceput sa-mi planific viitorul aici. am strans bani, mi-am deschis un cont de economii si am inceput sa visez la propria mea casa. in plus, studioul te ajuta enorm la inceput. O sa vezi ca totul devine mai usor cand ai alaturi oameni care te sustin. ☀ï¸
sunt fericita ca pot sa-mi ajut familia si sa traiesc si eu bine. ? Lunar, trimit bani acasa, le cumpar parintilor ce au nevoie si simt ca, in sfarsit, pot sa fac ceva pentru cei care m-au sustinut toata viata. in acelasi timp, ma bucur de lux si de o viata frumoasa aici, in iasi. E un echilibru perfect intre a munci si a te bucura de ceea ce castigi. 💃
VeraV;n63730 wrote: sunt fericita ca pot sa-mi ajut familia si sa traiesc si eu bine. ? Lunar, trimit bani acasa, le cumpar parintilor ce au nevoie si simt ca, in sfarsit, pot sa fac ceva pentru cei care m-au sustinut toata viata. in acelasi timp, ma bucur de lux si de o viata frumoasa aici, in iasi. E un echilibru perfect intre a munci si a te bucura de ceea ce castigi. 💃
asta imi doresc si eu si cred ca orice fata care vine sa lucreze in Romania. Pot sa castig bine, sa-mi ajut familia si, in acelasi timp, sa traiesc viata pe care mi-am dorit-o mereu. Cred ca iasul e locul perfect pentru asta, din ce spuneti voi. abia astept sa fac si eu acest pas. 🌟
asta imi doresc si eu si cred ca orice fata care vine sa lucreze in Romania. Pot sa castig bine, sa-mi ajut familia si, in acelasi timp, sa traiesc viata pe care mi-am dorit-o mereu. Cred ca iasul e locul perfect pentru asta, din ce spuneti voi. abia astept sa fac si eu acest pas. 🌟
iti spun ca nu vei regreta, ca ai tot ce-ti trebuie: un job bine platit, un mediu sigur, si ocazia de a cunoaste locuri noi. si ce-i mai fain este ca in iasi am intalnit oameni care au aceeasi viziune ca mine si care vor sa evolueze continuu. 💖