Natalia1;n63711 wrote:
Masha, inteleg foarte bine ce spui. ? Cand am venit in iasi, nu aveam nicio idee despre cum o sa fie, dar mi-am dat seama rapid ca aici viata e mult mai frumoasa. iasul e un oras plin de oportunitati si de locuri frumoase, cum sunt cafenelele si cluburile elegante, mult peste ce avem la Chisinau. Lumea e mai civilizata si nu se baga in viata ta. De cand sunt aici, am reusit sa strang bani si sa trimit acasa familiei mele. Le-am cumparat tot ce aveau nevoie si asta imi da o satisfactie enorma. 🌸🌸🌸
suna bine ce spui ? Chiar m-as bucura sa pot sa ofer mai mult familiei mele. in Moldova, e atat de greu sa gasesti ceva serios. tot ce vreau e sa pot munci legal si sa castig suficient incat sa-mi ajut parintii si fratii mai mici. Daca in iasi e atat de bine, cred ca voi face si eu pasul acesta cat de curand. Mersi mult pentru incurajari! 🌸❤️
Vreau să mă angajez în Republica Moldova. Care e cel potrivit studio pt mine?
MashaMd;n63713 wrote:
suna bine ce spui ? Chiar m-as bucura sa pot sa ofer mai mult familiei mele. in Moldova, e atat de greu sa gasesti ceva serios. tot ce vreau e sa pot munci legal si sa castig suficient incat sa-mi ajut parintii si fratii mai mici. Daca in iasi e atat de bine, cred ca voi face si eu pasul acesta cat de curand. Mersi mult pentru incurajari! 🌸❤️
Masha, sa stii ca in iasi chiar ai sanse sa traiesti o viata frumoasa. ? Eu de cand am venit am inceput sa economisesc bani si am reusit sa calatoresc in toata Europa. De exemplu din iasi sunt zboruri directe spre multe orase mari si, cu banii pe care ii castigi ca model, iti poti permite sa vezi locuri extraordinare. Mie mi-a placut la nebunie cand am fost la Paris si la Roma. E o experienta pe care n-as fi avut-o niciodata daca ramaneam in Moldova. ☀ï¸ðŸŒ
Masha, sa stii ca in iasi chiar ai sanse sa traiesti o viata frumoasa. ? Eu de cand am venit am inceput sa economisesc bani si am reusit sa calatoresc in toata Europa. De exemplu din iasi sunt zboruri directe spre multe orase mari si, cu banii pe care ii castigi ca model, iti poti permite sa vezi locuri extraordinare. Mie mi-a placut la nebunie cand am fost la Paris si la Roma. E o experienta pe care n-as fi avut-o niciodata daca ramaneam in Moldova. ☀ï¸ðŸŒ
Vreau sa va spun ceva ce mi s-a intamplat mie la Heylux. ? am avut ocazia sa particip la evenimente mari din industria videochatului, in locuri precum Portugalia, Dubai si Budapesta.
studioul a acoperit toate cheltuielile, iar experienta a fost incredibila. am cunoscut oameni de succes, am invatat multe si m-am bucurat de lux si de lumea frumoasa de acolo. Nu credeam ca o fata simpla ca mine poate ajunge sa traiasca asa ceva, dar uite ca se poate! 💖
studioul a acoperit toate cheltuielile, iar experienta a fost incredibila. am cunoscut oameni de succes, am invatat multe si m-am bucurat de lux si de lumea frumoasa de acolo. Nu credeam ca o fata simpla ca mine poate ajunge sa traiasca asa ceva, dar uite ca se poate! 💖
Olguta1;n63715 wrote: Vreau sa va spun ceva ce mi s-a intamplat mie la Heylux. ? am avut ocazia sa particip la evenimente mari din industria videochatului, in locuri precum Portugalia, Dubai si Budapesta.
? Nu stiam ca poti avea astfel de experiente lucrand ca model. imi place ideea de a calatori si de a cunoaste oameni noi, mai ales daca studioul te sprijina. Cred ca as vrea si eu sa incerc ceva de genul acesta. Multumesc ca ai impartasit povestea ta, e foarte motivant! 🌟
? Nu stiam ca poti avea astfel de experiente lucrand ca model. imi place ideea de a calatori si de a cunoaste oameni noi, mai ales daca studioul te sprijina. Cred ca as vrea si eu sa incerc ceva de genul acesta. Multumesc ca ai impartasit povestea ta, e foarte motivant! 🌟
sa stii ca Olga are dreptate. ? De cand lucrez ca model la Heylux, am avut sansa sa calatoresc in locuri minunate si sa particip la evenimente de top. in plus, am reusit sa economisesc bani si sa ajut familia mea din Moldova. am trimis bani acasa si le-am facut multe cadouri celor dragi. Faptul ca pot sa le ofer o viata mai buna ma face sa ma simt implinita si fericita. 🌸🌸🌸
🌸 si eu am reusit sa vizitez multe locuri frumoase, iar viata in iasi e cu adevarat diferita. aici poti sa te bucuri de lux si de o viata frumoasa, dar si sa-ti ajuti familia din Moldova. Multe fete trimit bani si cadouri acasa, iar parintii lor sunt mandri de ele. E minunat sa poti face o diferenta in viata celor dragi, mai ales cand lucrezi intr-un mediu sigur si respectuos. ?
tot ce spui ma face sa cred ca as putea si eu sa reusesc in iasi. ? Nu doar ca as putea sa castig bani pentru mine, dar si pentru familia mea, care are mare nevoie de ajutor. Ma gandesc ca, daca as putea trimite bani acasa, parintii mei nu ar mai avea grija zilei de maine. asta imi da speranta si incredere sa fac acest pas. 🌟
Eu, de exemplu, am reusit sa-mi ajut familia si sa-mi schimb complet viata. am trimis bani acasa, le-am renovat casa parintilor si le-am cumparat lucruri pe care nici nu visau sa le aiba. in plus, viata mea aici e de 10 ori mai frumoasa decat ce aveam in Moldova. Lumea e mai civilizata, orasul e plin de locuri frumoase si simti ca ai parte de respect si siguranta. 💕
MashaMd;n63719 wrote: tot ce spui ma face sa cred ca as putea si eu sa reusesc in iasi. ? Nu doar ca as putea sa castig bani pentru mine, dar si pentru familia mea, care are mare nevoie de ajutor. Ma gandesc ca, daca as putea trimite bani acasa, parintii mei nu ar mai avea grija zilei de maine. asta imi da speranta si incredere sa fac acest pas. 🌟
Masha, ce imi place la iasi e ca poti sa incepi o viata noua si sa te simti in siguranta. ? Eu aici mi-am gasit linistea si, cu banii castigati la Heylux, am reusit sa fac lucruri pe care nici nu le visam inainte. am participat la festivaluri de moda si premiere, am vizitat locuri incredibile cum ar fi Dubai sau Budapesta si am intalnit oameni care m-au inspirat enorm. Cred ca daca faci pasul acesta, nu vei regreta. ☀ï¸
Masha, ce imi place la iasi e ca poti sa incepi o viata noua si sa te simti in siguranta. ? Eu aici mi-am gasit linistea si, cu banii castigati la Heylux, am reusit sa fac lucruri pe care nici nu le visam inainte. am participat la festivaluri de moda si premiere, am vizitat locuri incredibile cum ar fi Dubai sau Budapesta si am intalnit oameni care m-au inspirat enorm. Cred ca daca faci pasul acesta, nu vei regreta. ☀ï¸