Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
LicaOFata

Pentru mine cel putin machiajul zilnic si fotografiile lunare, profi sunt obligatorii. Nici n-as sta de vorba cu un studio care nu-mi ofera lucruril de genul asta. Fiindca stiu sigur ca fara ele n-as face bani.....💕
No avatar
Iullia

Da, m-ati pus pe ganduri serios. Ma tot gandesc acum sa-mi fac o lista cu lucruri la care sa fiu atenta cand merg la interviuri, ca sa nu pierd timpul aiurea.
Norica

Iullia;n63621 wrote: Da, m-ati pus pe ganduri serios. Ma tot gandesc acum sa-mi fac o lista cu lucruri la care sa fiu atenta cand merg la interviuri, ca sa nu pierd timpul aiurea.

Foarte bine faci! Eu mi-am dat seama ca am gresit cand am vazut ca promisiunile legate de training nu erau respectate. Asta e un semnal clar. Daca vezi ca nu investesc in tine de la inceput, probabil nu o vor face nici pe viitor.
No avatar
AdinnaN

Personal, mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cand am vazut cat de slab dotat era studioul. E important sa simti ca ai tot ce iti trebuie pentru a lucra in conditii bune. Fii atenta la detalii! Si da , e foarte buna ideea asta cu lista si sa pui intrebari acolo, sa ceri sa vezi studioul cum e. Parerea mea.
Justme2012

Pentru mine, lipsa trainerilor si faptul ca eram pe cont propriu au fost semne clare ca studioul ala nu era potrivit pentru mine. Daca nu primesti suport, e greu sa faci performanta. In iasi sunt si studiouri mai mari care iti dau toate avantajele astea si pot isa faci bani mai multi. Pentru mine e destuld e clara treaba.....
No avatar
LicaOFata

Justme2012;n63624 wrote: Pentru mine, lipsa trainerilor si faptul ca eram pe cont propriu au fost semne clare ca studioul ala nu era potrivit pentru mine. Daca nu primesti suport, e greu sa faci performanta. In iasi sunt si studiouri mai mari care iti dau toate avantajele astea si pot isa faci bani mai multi. Pentru mine e destuld e clara treaba.....

Eu am renuntat dupa interviu cand mi-am dat seama ca promisiunile lor erau doar povesti. Daca simti ca nu sunt sinceri, mai bine cauti altceva din start. ? O sa vezi ca daca le pui intrebari incommode pe la Viva, incep sa ezite si iti fac promisiuni suspect de bune. Stii vorba aia cu too good to be true..........
No avatar
Iullia

Da, da, inteleg acum mai bine la ce sa fiu atenta. Multumesc pentru toate detaliile, fetelor! Chiar sper sa fac alegerea potrivita si sa gasesc un loc unde sa ma simt bine. O sa incerc si la Lucky studio ca am vazut ca cineva a zis ceva de locul asta. Si ma mai uit pe net sav ad ce imi apare. Chiar o sa le verific si pe TikTok, pe Insta.
Norica

Iullia;n63626 wrote: Da, da, inteleg acum mai bine la ce sa fiu atenta. Multumesc pentru toate detaliile, fetelor! Chiar sper sa fac alegerea potrivita si sa gasesc un loc unde sa ma simt bine. O sa incerc si la Lucky studio ca am vazut ca cineva a zis ceva de locul asta. Si ma mai uit pe net sav ad ce imi apare. Chiar o sa le verific si pe TikTok, pe Insta.

Bine faci. In locul tau as citi si site-urile si as cere sa stau de vorba cu un trainer, cu un model cand ajung la interviu. Daca vezi ca bate vantul intr-un studio si e numai un trainer si 2 modele, inseamna ca ceva nu merge si n-ai ce cauta acolo..... Important e sa ai rabdare si sa iti asculti instinctul, parerea mea
No avatar
AdinnaN

Da, nu te grabi. Decat sa faci o alegere de care sa-ti para rau, mai bine o iei usor, pas cu pas... Gaseste un studio care sa iti ofere ceea ce iti doresti cu adevarat. Si tine-ne la curent, sunt sigura ca o sa iei cea mai buna decizie. 🌟
Justme2012

Asa este. Rabdarea conteaza. In locul tau as cauta putin mai mult decat sa intru intr-un loc care nu ma ajuta sa te dezvolti. Fa-ti un paln cu ce conetaza pentru tine si vezi cat de mult bifeaza fiecare studio la capitolul ala. Eu nu ma abtin sa te influentez prea mult ?
Scrie răspuns