Pfa sau ce?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Emanuelle

Buna fetelor, am si eu nevoie de un sfat, eu fac videochat de cativa ani ,sunt model independent, si as vrea sa stiu oare sunt suficiente acele acorduri si contracte intre mine si site-uri ,as vrea sa fiu in regula?Cum sa procedez oare ?Multumesc anticipat :*
No avatar
Andrei85

Emanuelle;1581 wrote: Buna fetelor, am si eu nevoie de un sfat, eu fac videochat de cativa ani ,sunt model independent, si as vrea sa stiu oare sunt suficiente acele acorduri si contracte intre mine si site-uri ,as vrea sa fiu in regula?Cum sa procedez oare ?Multumesc anticipat :*

Poti face pfa pe numele tau cu norma de venit si este in regula.Eu asa am facut.
No avatar
Larisa

Buna Emanuelle daca inca mai vrei sa faci videochat cu forme legale poti intr-adevar alege pfa, e cea mai simpla forma de persoana juridica.Uite ce trebuie sa faci ca sa iti deschizi pfa.

Infiintarea PFA-ului te va costa aprox. 250 lei.
Daca il creezi singura vei avea nevoie de urmatoarele acte:
- buletin
- o copie dupa un act de studii (diploma de 8 sau 10 clase, bac, licenta)
- contract de comodat (incheiat cu proprietarul spatiului unde iti vei deschide sediul firmei)
- acordul asociatiei si al vecinilor din perete cu tine, in cazul in care sediul va fi deschis intr-un apartament
Cu aceste acte va trebui sa mergi la Registrul Comertului sa iti infiintezi PFA-ul. Vei completa un formular in care vei trece si codul CAEN care va reprezenta domeniul de activitate. (mai potrivit : alte activitati recreative si distractive). Nu va aparea nicaieri ca faci videochat!
Dupa 5-7 zile cand va fi gata dosarul PFA vei merge cu certificatul de inregistrare la orice banca vrei tu pentru a-ti deschide un nou cont pe baza PFA-ului.
De asemeni va trebui sa mergi apoi la Finante (care apartin la adresa din buletin) pentru a te inscrie la platitor de impozite. PFA-ul pe care il vei crea va fi cu norma de venit. Mai exact tu vei plati lunar suma de 215 lei indiferent de castigul pe care il ai . Acest impozit reprezinta asigurarile de sanatate. Poti plati in fiecare luna sau poti plati o data la 2-3 luni echivalentul sumei pe acea perioada.
Daca mai ai nelamuriri nu ezita sa ma contactezi.
Rebeca

Andrei85;1591 wrote: Poti face pfa pe numele tau cu norma de venit si este in regula.Eu asa am facut.

Cu pfa mi se pare cel mai simplu...si eu lucrez cu aceeasi forma legala si sunt extem de multumita, mai ales ca imi plateste studioul taxele si impozitele la stat, cum s-ar spune ''ma cam doare la basca'' ;)
Rebeca

Cu pfa mi se pare cel mai simplu...si eu lucrez cu aceeasi forma legala si sunt extem de multumita, mai ales ca imi plateste studioul taxele si impozitele la stat, cum s-ar spune ''ma cam doare la basca'' ;)
No avatar
Antonia

Si eu tot cu PFA lucrez. Asa imi merge si vechimea , sunt si asigurata medical, am toate beneficiile oferite si de un contract de munca. Ba mai mult, imi apar inregistrate toate toate veniturile si nu doar acel minim pe economie care il folosesc majoritatea angajatorilor pentru a plati mai putin la stat.
Rebeca

Antonia;1862 wrote: Si eu tot cu PFA lucrez. Asa imi merge si vechimea , sunt si asigurata medical, am toate beneficiile oferite si de un contract de munca. Ba mai mult, imi apar inregistrate toate toate veniturile si nu doar acel minim pe economie care il folosesc majoritatea angajatorilor pentru a plati mai putin la stat.

Eu mi-am facut credit pentru prima casa, dupa un an de vechime si am reusit sa-mi achizitionez apartamentul mult dorit. :x
No avatar
Camelia

Rebeca;1864 wrote: Eu mi-am facut credit pentru prima casa, dupa un an de vechime si am reusit sa-mi achizitionez apartamentul mult dorit. :x

si pe mine ma bate gandul asta. tot cu PFA colaborez. sunt multe beneficii, as putea spune. prima data cand am aflat eram sceptica, dar
mi s-au explicat toate lucrurile pe care nu le intelesesem si imi erau neclare si nu am mai avut indoieli.
Carina

Si eu am Pfa de cateva luni,astept sa fac un an ,sa imi cumpar si eu un apartament.Sunt satula sa platesc chirie inutil cand pot sa imi platesc rata la casa.
Nord

Va felicit pe cele/cei care v-ati luat casa sau vreti sa va luati ! E cea mai buna investitie si e foarte important sa ai un loc al tau in viata !
Live Cams | Live Sex |
Scrie răspuns