Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
LicaOFata

Si eu cred ca poti sa gasesti un loc mai bun chiar aici, in Iasi. Poate merita sa incerci la Lucky studio sau la alt studio mare. Important e sa simti ca poti creste acolo. 🌸
No avatar
Iullia

Norica;n63596 wrote:

Asa e, Iullia. E bine sa te informezi. Chiar daca VivaDiva are o atmosfera decenta si e sigur, lipsa unui training adevarat e un minus mare. Daca reusesti sa gasesti un loc cu mai multe avantaje, poate merita sa incerci. ✨

Norica, crezi ca ar merita sa incerc VivaDiva macar pentru inceput? Vreau sa invat, dar sa si simt ca sunt tratata corect. Daca atmosfera e ok, poate as putea sa ma obisnuiesc cu partea mai grea. Ce zici? ?
Norica

Iullia;n63600 wrote:

Norica, crezi ca ar merita sa incerc VivaDiva macar pentru inceput? Vreau sa invat, dar sa si simt ca sunt tratata corect. Daca atmosfera e ok, poate as putea sa ma obisnuiesc cu partea mai grea. Ce zici? ?

E pe raspunderea ta. Eu n-as incerca daca as sti ce stiu acum despre locul ala. Daca tii enaparat, merita sa incerci. Atmosfera e ok, confidențialitatea e respectata, dar sa nu ai asteptari mari la beneficii.
No avatar
AdinnaN

Eu, personal, nu as recomanda nici macar pentru inceput. E foarte descurajant cand simti ca studioul sa fie indifferent fata de tine si sa nu ti se ofere nimic consistent ca sa faci bani seriosi. Mai bine cauti altceva daca ai alte optiuni.
Justme2012

E ok daca te poti adapta rapid si nu depinzi de traineri, dar nu vad sensul. De ce ai mai da atunci jumate din incasari studioului? Plus ca numai modelele cu experienta stiu sa se descurce mai bine pe cont propriu, nu o incepatoare ca tine. Ma rog, tu stii ce poti sau nu. Daca simti ca poti face fata singura la inceput, poate fi un loc decent. Eu am plecat pentru ca voiam mai mult suport, dar nu pot eu sa hotarasc pentru altcineva.
No avatar
LicaOFata

Mergi si prin alte parti. De ce sa nu vezi si alte oportunitati. ?Sunt sigura ca poti mai bine de atat. La interviu, incearca sa clarifici toate aspectele si sa vezi daca simti ce ti se potriveste. Daca nu, cauta altceva fara sa stai pe ganduri. ??
No avatar
Iullia

LicaOFata;n63615 wrote: Mergi si prin alte parti. De ce sa nu vezi si alte oportunitati. ?Sunt sigura ca poti mai bine de atat. La interviu, incearca sa clarifici toate aspectele si sa vezi daca simti ce ti se potriveste. Daca nu, cauta altceva fara sa stai pe ganduri. ??

Multumesc pentru incurajari, fetelor! O sa fiu atenta la tot cand aleg. Daca mai aveti sugestii sau alte detalii despre studiouri, spuneti-mi. Chiar apreciez sfaturile voastre. 💖
Norica

Iullia;n63616 wrote:

Multumesc pentru incurajari, fetelor! O sa fiu atenta la tot cand aleg. Daca mai aveti sugestii sau alte detalii despre studiouri, spuneti-mi. Chiar apreciez sfaturile voastre. 💖

Important e sa iti gasesti un loc unde sa simti ca poti evolua. Daca un loc nu e ce cauti, nu te teme sa incerci si alte optiuni. Gandeste-te ca pierzi 3-4 luni undeva unde faci 300 -500 de euro pe luna sit e enervezi in fiecare zi. Merita? Sau e mai bine sa faci 3.000 de euro in timpul asta intr-un loc in care esti respectata si sustinuta? ✨
No avatar
AdinnaN

Da, clar! Orice studio care iti da senzatia ca e neserios sau instabil nu merita timpul tau. Incearca sa alegi ceva stabil si bine dotat, ca sa te simti confortabil si increzatoare in ce faci. 🌟
Justme2012

Norica;n63617 wrote:

Important e sa iti gasesti un loc unde sa simti ca poti evolua. Daca un loc nu e ce cauti, nu te teme sa incerci si alte optiuni. Gandeste-te ca pierzi 3-4 luni undeva unde faci 300 -500 de euro pe luna sit e enervezi in fiecare zi. Merita? Sau e mai bine sa faci 3.000 de euro in timpul asta intr-un loc in care esti respectata si sustinuta? ✨

Total de acord cu ce zice Norica...... La final, conteaza mult sa te simti respectata si sustinuta. Daca ai parte de asta, poti sa iti ridici contul si sa iti faci o baza buna de membri cu care sa tot faci bani, parerea mea ☺
Scrie răspuns