Buna! Nu este un rezultat stralucitor dar pentru inceput luand in calcul si ca ai stat doar 4 ore online si restul training este bine. ;)
Succes in continuare!
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
justme;1443 wrote: Buna fetelor!
Si s-a terminat prima perioada din viata mea la munca! ;-)
Cat am facut? Pai 240 dolari. Pff o fii mult, o fii putin? Avand in vedere ca zilnic am stat online doar vreo 4 ore,restul training!
Ce ziceti?
Este bine pentru inceput :)...Pe ce site-uri ai facut acesti banuti?
Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Intre client si model se poarta doar conversatii private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video. Se poate verifica in orice moment al zilei cati bani ati castigat.
Videochat de acasa iti ofera libertatea sa programezi cum vrei zilele in care vrei sa lucrezi.
Plata se face in lei la cursul dolarului sau euro la cumparare , vei primi in fiecare zi 70% din castigurile tale !
Videochat de acasa iti ofera libertatea sa programezi cum vrei zilele in care vrei sa lucrezi.
Plata se face in lei la cursul dolarului sau euro la cumparare , vei primi in fiecare zi 70% din castigurile tale !
Carina;1861 wrote: Cum v-a mers in ultima perioada,ultimile zile?Mie astazi mi-a mers mai greu...Sa fie din cauza vremii?:-/E cam deprimant...Totusi vreau sa ma ambitionez sa fac banuti...Vreau pe 1 mai la mare!!!!
uoff, nu prea am fost activa zilele astea, am avut foarte multa treaba si nu am mai apucat deloc sa ma loghez. eram foarte obosita si stiam dinainte ca daca ma loghez, nu fac nimic, pierd timpul aiurea. asa ca am preferat sa ma odihnesc si revin cu forte proaspete din noaptea asta :) Da, acusi e 1 mai, trebuie sa ne ambitioneze si mai tare gandul la mare si soare :P
Si eu vreau pe 1 mai la mare!!! dar ma gandeam ca as putea imbina utilul cu placutul...Ma gandesc sa merg cateva zile la mare si sa ma loghez de acolo...e doar o idee deocamdata, trebuie sa ma gandesc mai bine cum as putea face asta si ce presupune mai exact.
Primele zile dupa Pasti a fost cam slabut traficul insa a inceput sa mearga bine iar si chiar aseara am plecat rupta de oboseala acasa.Am stat in privat 7 ore pe Bonga,am avut pauza scurta de masa si baie in rest am dansat pe muzica arabeasca nonstop.Am facut basici in talpi si am febra musculara de mor. Totusi cu tipsurile luate si de la alti membri pe restul site-urilor am castigat foarte bine.
Money Makes the World Go Round
Buna
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum caci am fost cam ocupata! Vream doar sa va zic ca treaba asta chiar functioneaza! Poate va mai aduce-ti aminte ca am inceput sa lucrez d la jumatea lui febr si eram putin dezamagita de cei 250 dolari castigati prima perioada. A urmat 400, 550 si uite ca am inceput sa fac zilnic 90-100 dolari. Din ce in ce mai bine! Va pup
Nu am mai intrat de ceva timp pe forum caci am fost cam ocupata! Vream doar sa va zic ca treaba asta chiar functioneaza! Poate va mai aduce-ti aminte ca am inceput sa lucrez d la jumatea lui febr si eram putin dezamagita de cei 250 dolari castigati prima perioada. A urmat 400, 550 si uite ca am inceput sa fac zilnic 90-100 dolari. Din ce in ce mai bine! Va pup