We regret to inform you that due to circumstances beyond our control withdrawals in USDT and USDC are temporary unavailable. We are actively working on resolving this issue, and we apologize for any inconvenience caused. We hope to have a resolution by Monday, November 18th 2024. We will update you when we have more details.....
Apropo de paxum...când întru în cont la notificări îmi apare asta,nu scrie ca nu poți primi plăti...dar poate are legătură.
experienta mea cu paxum recente
-
Dany777;n63560 wrote: A mai intampinat cineva aceasta situatie? Multumesc
da, de ieri tot asa se intampla si pe vcel de ron si pe cel de usd, nici de la bancomat nu poti scoate. eu am avut o perioada de 2 ore azi cand am putut sa platesc la magazin, dar acum iar nimic nu se pot face plati.am sunat si au spus ca sunt probleme tehnice...ieri am sunat de 4 ori, azi de 5 ori pana acum
da, de ieri tot asa se intampla si pe vcel de ron si pe cel de usd, nici de la bancomat nu poti scoate. eu am avut o perioada de 2 ore azi cand am putut sa platesc la magazin, dar acum iar nimic nu se pot face plati.am sunat si au spus ca sunt probleme tehnice...ieri am sunat de 4 ori, azi de 5 ori pana acum
[USER=3840]wetladyjoy[/USER] Foarte evazivi,am sunat si eu si mi-au spus ca lucreaza la remedierea problemelor....nu se stie cat dureaza! Teama mea e sa nu fie probleme cu procesatorul de plati si dispara si asta cum s-a mai intamplat in anii trecuti😌