Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Diana_B

1creola;n63498 wrote: Si nu aveau un loc de relaxare decent. Nici macar un colt unde sa poti sta sa te odihnesti putin sa iti tragi sufletul. Adica nu pot spune ca era urat sau ceva dar nici wow si cam saracacios. Parca totul era facut pe buget si adminii se comportau la fel, tot ca si cum ar fi pe saracie.

Eu ma intrebam daca nu era sa le pese un pic mai mult de confortul modelelor. Macar o canapea confortabila sa fi avut acolo 😤.
Geo23

Da, si nu aveau un spatiu de machiaj ok. Trebuia sa imi aduc eu produse, ca la ei nu gaseam nimic. Daca le ziceam ceva de asta ridicau din umeri si li se parea ca sunt aroganta si cer prea multe de la ei.
No avatar
Lovem oney

Mi se mai intampla sa am nevoie de suport tehnic, dar echipa de la Viva se misca foarte greu. Pana ajungeau sa ma ajute, pierdusem o gramada de timp.
IarIna

Lovem oney;n63501 wrote: Mi se mai intampla sa am nevoie de suport tehnic, dar echipa de la Viva se misca foarte greu. Pana ajungeau sa ma ajute, pierdusem o gramada de timp.

Si partea cea mai enervanta era ca adminul venea peste mine in camera si imi spunea sa zambesc mai mult, de parca el stia cum e sa stai atatea ore online 😒.
No avatar
1creola

Ma intreb ce fel de training le ofera trainerilor, ca nu aveau nicio idee cum sa comunice cu modelele. Tot timpul criticau si aveau comentarii aiurea. Adica na, inteleg ca nu castigau mult, ca nu-si luau bani de la studio, dar nici sa te porti cu rautate nu e ok. Asta tine si de calitatea persoanelor.
No avatar
Diana_B

Nu se oboseau sa repare nimic si nici nu ii interesa feedback-ul nostru. Cel putin in cazul meu orice le spuneam le trecea pe langa ureche. Datoria mea era s aproduc bani si sa fiu multumita tot timpul indiferent de cat mai ciupeau ei la plata sau ca nu ma ajutau la program....
Parerea mea e ca de asta nu le merge si n-o sa le mearga niciodata. Fac videochat pe stil vechi, sau pe stilul romanesc ca sa zic asa.
Geo23

Mie mi se parea frustrant ca patronul si adminul stateau toata ziua sa ne verifice, dar nu investeau deloc in conditii mai bune pentru noi.
Faceau numai politie cu noi, ca nu-ti trebuie multa minte sa ii zici cuiva s atreaca la treaba. Mai greu e sa-l ajuti cu ceva util. Eu am auzit prea putine lucruri cu adevarat utile cat am stat acolo. Mai mult de alte 2 modele am invatat ca erau simpatice si voiau sa discute cu mine.
No avatar
Lovem oney

Geo23;n63505 wrote: Mie mi se parea frustrant ca patronul si adminul stateau toata ziua sa ne verifice, dar nu investeau deloc in conditii mai bune pentru noi.
Faceau numai politie cu noi, ca nu-ti trebuie multa minte sa ii zici cuiva s atreaca la treaba. Mai greu e sa-l ajuti cu ceva util. Eu am auzit prea putine lucruri cu adevarat utile cat am stat acolo. Mai mult de alte 2 modele am invatat ca erau simpatice si voiau sa discute cu mine.

La capitolul dotari tehnice, erau sub orice critica. Am avut calculatorul blocat de cateva ori, si dura mult pana reuseau sa-l repare. Marea lor preocupare era sa se asigura ca stau online si incerc sa fac ceva bani ca sa-si ia si ei. Cat de putin dar sa-si ia. Nu mi se parea o preocupare ca lumea ca sa ma ajute cumva sa faac mai mult ca nici nu stiau ce sa-mi spuna.
IarIna

Pe mine ma nemultumea ca patronul insista mereu sa fiu „mai draguta” cu membrii, dar fara sa imi ofere suport sau training concret.
No avatar
1creola

Voua vi s-a intamplat sa va zica tot timpul ca nu faci destul teasing? Nici nu mai suportam sa aud acelasi lucru la infinit! Parerea mea e ca habar n-aveau nici ei care-i treaba cu videochatul.
Scrie răspuns