Diana_B;n63485 wrote: Ok, dincolo de bani si traineri, voua v-a placut cum arata studio-ul? Mie mi s-a parut designul de prost gust, total neinspirat. Iar reparatiile erau inexistente.
Dianna, exact! Daca se strica ceva, dura o viata sa repare. Trebuia sa ma rog de ei si totul se facea cu intarziere. Reactionau de parca eram 10000 de modele in studio si vai n-aveau vreme sa se ocupe de noi.
Din punctul meu de vedere era nepasare si in plus adminii erau plictisiti, ca am inteles ca aveau salarii mici.
Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?
-
Lovem oney
Eu am avut nevoie de cazare temporara pana m-am mutat de la fostul iubit. Nici macar nu le-a pasat, m-au ignorat total cand le-am cerut ajutorul.
IarIna;n63492 wrote: Iar adminul umbla tot timpul dupa mine. Ma certa ca „pierdeam vremea” daca ieseam cinci minute din camera ca sa-mi trag sufletul. Ma saturasem sa stea cu gura pe mine 😤.
Haha, si la mine era la fel! Imi reprosau mereu ca nu fac destul teasing, ca nu ma imbrac bine sau ca nu arat „cum trebuie”. Ma deranja maxim atitudinea lor.
Haha, si la mine era la fel! Imi reprosau mereu ca nu fac destul teasing, ca nu ma imbrac bine sau ca nu arat „cum trebuie”. Ma deranja maxim atitudinea lor.
1creola;n63494 wrote:
Si mie mi se parea ca n-aveau grija de studio. Aveau niste prelungitoare vechi de se oprea curentul la orice chestie 😩.
Si mie mi se parea ca n-aveau grija de studio. Aveau niste prelungitoare vechi de se oprea curentul la orice chestie 😩.
-
Lovem oney
O data am gasit o camera cu toate cablurile incalcite, de era un adevarat pericol sa umbli pe acolo. Nici macar n-au incercat sa le aranjeze.
Si nu aveau un loc de relaxare decent. Nici macar un colt unde sa poti sta sa te odihnesti putin sa iti tragi sufletul. Adica nu pot spune ca era urat sau ceva dar nici wow si cam saracacios. Parca totul era facut pe buget si adminii se comportau la fel, tot ca si cum ar fi pe saracie.