Cum e sa faci videochat in Iasi la Viva Diva sau la Reina Studio?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Geo23

Da, nici macar tehnicieni nu erau dupa pranz, ce sa mai zic de traineri... Iar sambata si duminica lipsea toata lumea.
No avatar
Lovem oney

Eu eram mereu pe Jasmin si trainerii spuneau ca e „prea greu” pentru Viva. Ziceau ca e prea avansat. Cum adica prea greu? 😂
IarIna

Lovem oney;n63477 wrote: Eu eram mereu pe Jasmin si trainerii spuneau ca e „prea greu” pentru Viva. Ziceau ca e prea avansat. Cum adica prea greu? 😂

Ha-ha! Adevarul e ca si la Reina era la fel. Nu aveau traineri calificati. Am renuntat repede si acolo.
No avatar
1creola

Cand am renuntat la Viva, credeam ca nu sunt facuta pentru jobul asta. Abia la alt studio am inceput sa fac bani. Noroc ca am plecat ca acum eram in aceeasi faza in care sa mi se spuna ca nu-s buna de nimic.
No avatar
Diana_B

1creola;n63479 wrote: Cand am renuntat la Viva, credeam ca nu sunt facuta pentru jobul asta. Abia la alt studio am inceput sa fac bani. Noroc ca am plecat ca acum eram in aceeasi faza in care sa mi se spuna ca nu-s buna de nimic.

Asa e, ma simteam mereu blocata. De cate ori veneam la ei, parca tot mai prost era. La inceput, primeam banii rapid, apoi incepeau cu intarzieri si scaderi.
Geo23

Exact, mai ales intarzierile! Pentru perioada 1-14 iunie, primeam banii abia pe 10 iulie si cu 20% mai putin! Eu aveam nevoie de bani imediat ca daca striam ca e pe stilul clasic nici nu ma angajam. Ma duceam sa ma angajez la primarie sau undeva si primeam ca mama, salariul a doua luna.....
No avatar
Lovem oney

Geo23;n63481 wrote: Exact, mai ales intarzierile! Pentru perioada 1-14 iunie, primeam banii abia pe 10 iulie si cu 20% mai putin! Eu aveam nevoie de bani imediat ca daca striam ca e pe stilul clasic nici nu ma angajam. Ma duceam sa ma angajez la primarie sau undeva si primeam ca mama, salariul a doua luna.....

Si sa mi se dea banii cash, fara factura, fara nimic legal. Oare pe astia nu-i controleaza nimeni? Mie contabila tot imi spune sa fiu in regula, sa nu ma puna cineva sa platesc bani din urma si sa declar toti banii pe care ii fac. In fine, asta e alta problema.
IarIna

Problema mea e ca se castiga foarte prost. Am avut o zi in care am castigat doar 80 lei. Foarte greu faceai bani la Viva. Si adminul nu venea cu nici o idee clara despre ce sa fac mai bine. Imi zicea numai sa insist si sa bag multe ore dar pentru ce????!!! Pentru 80 de lei? El era expertul in videochat, el trebuia sa-mi zica ce nu fac ok si ce sa schimb....
No avatar
1creola

IarIna;n63483 wrote: Problema mea e ca se castiga foarte prost. Am avut o zi in care am castigat doar 80 lei. Foarte greu faceai bani la Viva. Si adminul nu venea cu nici o idee clara despre ce sa fac mai bine. Imi zicea numai sa insist si sa bag multe ore dar pentru ce????!!! Pentru 80 de lei? El era expertul in videochat, el trebuia sa-mi zica ce nu fac ok si ce sa schimb....

Si daca nu faceai bani, ei ziceau ca nu te-ai descurcat tu, nu ca studio-ul avea probleme. Cunosc stilul. Parerea mea e ca n-ar trebui sa mai fie studiouri din astea. Am pierdut timpul acolo si ce e prostesc este ca nu le pasa de mine desi n-aveau modele si erau disperati sa aduca modele noi.
Inteleg ca ar mai fi avut sens sa stau daca faceam macar bani dar degeaba. Si oricum n-aveam cum sa fac ca la ce conditii sunt acolo era cam greu parerea mea....
No avatar
Diana_B

Ok, dincolo de bani si traineri, voua v-a placut cum arata studio-ul? Mie mi s-a parut designul de prost gust, total neinspirat. Iar reparatiile erau inexistente.
Scrie răspuns