Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui
- Alina_sweet
Sorina, e perfect normal sa ai emotii! Dar crede-ma, dupa ce faci pasul, o sa te simti mult mai bine Eu, de exemplu, m-am integrat repede in Iasi pentru ca am intalnit oameni super faini. E important sa iti gasesti locul tau, iar Iasiul are atatea oportunitati! Chiar nu o sa iti para rau. ?Plus, studiouril sunt mult mai profesioniste decat in Vaslui
Exact! Si eu eram sceptica la inceput, dar acum imi dau seama ca Iasiul mi-a oferit mult mai mult decat as fi avut vreodata in Vaslui . E un oras plin de viata, iar daca iti faci curaj sa faci pasul asta, o sa descoperi o lume noua! Fetele din studio o sa te ajute cu orice ai nevoie, iar tu o sa fii mult mai relaxata. Si, sincer, cand vezi ca incep sa intre banii... toate grijile dispar rapid ?
- Alina_sweet
Asa te vreau, Sorina! 🎉Curajul e primul pas. Dupa ce faci mutarea, o sa vezi cat de bine o sa fie. S
nu uita, daca ai nevoie de orice sfat, suntem aici pentru tine!
nu uita, daca ai nevoie de orice sfat, suntem aici pentru tine!
Fetelor, eu m-am mutat de 3 luni in Iasi si sincer, nici nu se compara cu Vaslui! ðŸ¤Aici sunt atat dmulte locuri unde poti sa te distrezi, iar viata e mult mai dinamica. Cu banii pe care ii fac la studio, deja mi-am permis sa ies din fiecare weekend in cluburi si cafenele noi.
- LauraChicc
AnaBelle, fix asta ma gandesc si eu! In Vaslui parca e totul static... dar in Iasi ai mai multe oportunitati! Plus, mall-urile sunt incredibile! Am cheltuit o parte din banii castigati pe haine si accesorii care imi placeau de mult. E o schimbare totala!
-
Nicolette.
Fetelor, eu va zic sincer: de cand m-am mutat in Iasi, am alt stil de viata! Cu banii de la studio mi am permis sa stau singura intr-un apartament frumos si deja strang bani pentru unul propriu. In maximum 2 ani imi iau apartament, sigur! 🤑
-
ClaraSwing
Fetelor, eu am avut mereu visul asta sa ma imbrac asa cum vreau si sa am propriul meu apartament. De cand m-am mutat in Iasi, simt ca e posibil! Mall-ul e practic al doilea meu „birou” acum, pentru ca dupa program ma duc direct la shopping. Viata asta chiar e mai frumoasa! 🌺🌞