Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
RoxiT

Clara, te inteleg perfect! Eu m-am mutat acum un an si deja vad cum viata mea s-a schimbat enorm. Am un stil de viata mult mai activ, ies la tot felul de evenimente si cine stie... poate gasesc si eu iubirea aici, intr-un oras mai mare.😬
No avatar
EvaBlu

Exact asta vreau si eu, Roxi! In Iasi sunt mult mai multe oportunitati si pentru distractie, dar si pentru viata privata. Daca in Vaslui nu aveam nici o sansa sa intalnesc pe cineva interesant, aici deja am cunoscut oameni noi si simt ca viata mea amoroasa chiar infloreste ✨
LilithShine

Fetelor, adevarul e ca Iasiul e cu totul altceva. Eu am intalnit pe cineva chiar dupa ce m-am mutat aici. Am inceput sa ies mai mult in oras, sa socializez, si acum sunt intr-o relatie super frumoasa. Plus
cu banii castigati, chiar ma simt independenta. ?
No avatar
BellaW

Lili, wow! Ma bucur pentru tine! Si eu simt ca viata mea s-a schimbat enorm de cand m-am mutat in Iasi. Nu doar ca fac mai multi bani, dar pot sa ies la cafenele, sa imi cumpar haine la moda si satraiesc viata pe care mi-am dorit-o mereu. ?
No avatar
sophiedream

Bella, si eu simt la fel! Dupa ce m-am mutat aici, mi-am schimbat complet garderoba . In Vaslui nu aveam optiuni, dar aici... mall-ul e paradis! Plus ca viata privata e mult mai interesanta aici. Am
cunoscut oameni noi si simt ca, in sfarsit, pot sa-mi gasesc iubirea ?
Emnjoy

Sophia, si pentru mine mutarea in Iasi a fost un pas urias! Nu doar ca fac mai multi bani la studio, dar viata e atat de diferita aici. Am inceput sa ies mai mult, sa cunosc oameni si sa ma bucur de fiecare
zi. Serios, nu se compara cu Vaslui! 💁”â™€ï¸
No avatar
karineluv

Ema, total de acord! Eu am reusit sa-mi schimb stilul de viata complet. In Iasi nu doar ca poti sa faci bani seriosi, dar si distractia e la un alt nivel. Sincer, deja ma vad cum in maxim doi ani o sa-mi iau
propriul apartament si o sa am tot ce imi doresc! :)
DorraSun

Karina, asta e si visul meu! De cand m-am mutat in Iasi, economisesc si ma gandesc deja la apartamentul meu. Orasul asta iti da mult mai multe oportunitati si chiar poti sa iti traiesti viata asa cum vrei. Mai ales cand iti permiti sa te imbraci de la cele mai tari branduri :*
Leenagold

Fetelor, eu deja am facut cateva sesiuni serioase de shopping de cand sunt aici . Mall-urile din Iasi sunt incredibile, iar cu banii pe care ii fac la studio, pot sa imi iau hainele pe care le-am visat mereu. Iar partea cea mai tare e ca, in maximum 2 ani, o sa am apartamentul meu!?
No avatar
alexiia

Lena, sunt total de acord cu tine! In Iasi viata chiar e mai buna. Eu ma gandesc la cate oportunitat am avut de cand m-am mutat aici. Pe langa distractie, simt ca si pe plan personal lucrurile se misca in directia potrivita. Iar cand ai si banii, totul devine mult mai simplu .🤑
Scrie răspuns