Cele mai bune studiouri de videochat din Vaslui
Super idee! Eu am fost trainera. Chiar e bine sa mergi sa vezi cu ochii tai. Cand ajungi acolo si vezi ce conditii sunt, o sa te convingi singura. Plus, Iasiul e un oras foarte frumos, plin de viata. Vei gasi si multe locuri unde sa te distrezi dupa program, cafenele, cluburi... e cu totul altceva fata de Vaslui ? Daca dai de un studio bun, poate ai noroc de fete super deschise, care o sa te ajute cu tot ce ai nevoie! Eu asa faceam cand eram in domeniu.
-
Cristina2.2
Cat ai lucrat ca trainer Irina daca poti sa spui?
Vreo 8 ani
Destul de mult. Pe urma am avut copilul si m-am mutat cu sotul in Anglia. Pe atunci lucram la Lucky Studio. Nu stiu daca se mai numeste asa acum dar a fost o perioada frumoasa pentru mine. Chiar eram o echipa faina. Acum ma uit pe forum de curiozitate. Pot sa confirm si eu ca de acasa nu merge. Adica veneau si atunci fete la Lucky ca sa lucreze din studio ca de acasa nu faceau bani.
-
Cristina2.2
Cam care e diferenta de banid aca iti mai aduci aminte? Adica la castiguri….cat facea o fata de acasa si cat facea aceeasi fata din studio? Sa imi fac o idee ca sa compar.
Diferentele sunt mari. Ca sa fiu sincera, am auzit si de fete care faceau bani de acasa, dar isi permiteau apartamente sau case de lux, cu amenajari scumpe. Cred ca acum un apartament din asta e de la 150.000 de euro in sus in Romania si chiria e undeva la 800 de euro prin Iasi din ce mai aud. Ca sa zic de castiguri.... pot doar sa spun asa, fetele de acasa nu numai ca faceau mai putini bani, dar nu se tineau de treaba. AJungeau sa renunte destul de repede. Faceau 1000-1500 de euro vreo 2 luni si pe urma sub 1000 si pe urma se lasau.
Asta e la fel cu ce ziceam si eu. N-ai cum sa stai 8 ore online singura. Si n-ai cum sa faci bani daca nu te invata cineva, nu te sustine. dIn studio cred ca poti faci peste 3000 in mod constant si chiar mai mult daca ai trainere de calitate. O sa fie o noua etapa super frumoasa pentru tine Cristina! ❤ Sa ai incredere in tine si sa nu uiti ca ne poti intreba aici orice daca ai nevoie de orice sfat sau ajutor. Abia astept sa aud cum iti merge in Iasi!
Fetelor, sincer, mi-e un pic teama sa ma mut din Vaslui in Iasi... E un oras mult mai mare si nu stiu daca o sa ma descurc 😶. Am tot auzit lucruri bune despre studiourile de acolo, dar ideea d schimbare ma sperie un pic. Cum a fost pentru voi cand v-ati mutat?
- Alina_sweet
Sorina, inteleg perfect cum te simti!? Si eu am avut aceeasi frica. E normal sa te simti asa cand fac o schimbare atat de mare, mai ales daca vii dintr-un oras mai mic ca Vaslui. Eu, cand m-am mutat in Iasi, mi-era groaza ca o sa ma pierd prin oras, ca nu o sa cunosc pe nimeni... Dar ghici ce? Totul a mers mai bine decat mi-as fi imaginat!
Sorina, nu te stresa prea mult! Iasiul e mare, da, dar o sa vezi ca o sa te adaptezi super rapid. Si eu eram asa la inceput , dar studioul unde m-am angajat m-a ajutat enorm. Am avut cazare gratuit primele luni la Heylux, iar fetele de acolo au fost super prietenoase. Acum nu-mi mai vine sa cred ca m-am temut atat de mult la inceput. Schimbarile astea m-au facut mai puternica dupa parerea mea!🌙