Heylux Studio sau VivaDiva

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ClaraR

Exact! Nu mai vreau sa muncesc pentru bani putini. La VivaDiva simteam ca oricat de mult muncesc, nu ajung la castigurile pe care mi le doresc. De cand m-am mutat la Heylux, castig mult mai bine si am ocazia sa imi indeplinesc visul de a-mi lua masina visurilor mele.
ioanaG

La un studio mare totul este organizat astfel incat sa ai succes. Cu Jasminul si un suport constant din partea trainerilor, castigurile vin mult mai repede. Eu deja mi-am facut planul pentru anul acesta vreau sa economisesc si sa plec intr-o vacanta exotica!
No avatar
RoxanaP

Cluburile din Iasi sunt cele mai tari! ✨ Eu sunt la Nuba aproape in fiecare weekend, si nu doar ca ma distrez, dar imi place sa ma imbrac cat mai elegant cand ies. Castig bine si-mi traiesc viata la maxim. Cui nu-i convine sa ma caute tot la club Saptamana trecuta am fost cu prietenele si am avut parte de o noapte de neuitat. Repetam, promit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CristinaV

Imi permit sa fac cumparaturi la Palas Mall de fiecare data cand am chef! Asta imi da o stare de superbine, nu stiu cum sa explic. Faptul ca pot sa ma rasfat in felul asta ma face sa ma simt extraordinar, si nu as vrea sa schimb asta pentru nimic in lume!
No avatar
MirelaC

Nu pot sa cred cat de mult s-a schimbat viata mea de cand am inceput la Heylux. Inainte, nu prea imi permiteam sa ies in oras sau sa fac shopping cum vreau, dar acum nu mai am nicio grija. Mall-ul e locul meu preferat pentru cumparaturi, si mereu gasesc ceva dragut si pe net…. Bani sa fie, ca chef de shopping gasesc eu XOXO
No avatar
Elenas

Ce-mi place cel mai mult e ca daca intampini orice problema, ai suport tehnic la orice ora. asta iti da o liniste care te ajuta sa te concentrezi pe job si sa faci bani. La VivaDiva, asta lipseste si multe fete se plang ca pierd timp cu probleme tehnice.

Pai daca lucrez in weekend sau seara si am o problema la Viva cine ma ajuta? Stau singura si incerc sa trag de fire prin camera? Pentru ce as da 50% din castigurile mele unui studio ca asta????
Danat

Da, sprijinul e crucial! E bine sa simti ca nu esti niciodata singura, sa ai mereu pe cineva care sa te ajute, fie ca e vorba de trainere sau suport tehnic. Asta iti permite sa te concentrezi pe ceea ce conteaza sa faci bani si sa iti indeplinesti visele. Eu imi doresc foarte mult sa imi iau apartamentul visat si stiu ca la Heylux am toate sansele sa reusesc.
No avatar
Figuri

Ce penibili sunteti
anaB

Daca tot vine vorba de distractii, sunt super incantata ca pot sa imi permit sa merg la club cam la 2 saptamani asa. Viata de noapte din Iasi e pur si simplu fantastica, si de cand sunt si studentii din Franta si e mai colorat asa orasul e si mai bine.
No avatar
GabrielaL

Magazinele sunt cu siguranta locurile unde as vrea sa ajung si eu sa ma distrez. Mi-ar face placere sa merg si sa imi cumpar haine noi, dar cel mai mult iubesc parfumurile. Daca o sa ajung sa imi permit sa imi fac de cap la Douglas sau la Sefora, ma pot considera fericita. Deocamdata, am nevoie sa fac primul pas cu videochatul si mai vad eu….
Scrie răspuns