Heylux Studio sau VivaDiva
Sunt de acord cu tot ce ati spus pana acum. Eu una am prietene care au lucrat si la VivaDiva, dar si la Heylux, si toate mi-au spus ca diferenta este clara. La Heylux, banii vin mai repede, mai ales ca au acele traininguri constante. VivaDiva nu ofera aceeasi pregatire si suport, si sincer nu as alege un loc unde nu sunt sustinuta sa evoluez.
Fetelor, e exact cum ziceti. Eu mi-am facut deja un plan clar lucrez la Heylux, economisesc bine in primul an si apoi imi iau apartamentul visat. La VivaDiva castigi mult mai greu si nu ai aceleasi oportunitati. Plus, la Heylux iti ofera imprumuturi pentru casa sau masina, ceea ce mi se pare genial!
salut fetelor! Ce imi place mult la Heylux este ca ai mereu parte de suport, indiferent daca e zi sau noapte. Cand lucrezi pe tura de noapte, ai acces la trainere si suport tehnic oricand ai nevoie. asta inseamna ca esti mereu pe faza si poti face bani in orice moment. VivaDiva nu ofera acelasi suport, si asta se vede in castiguri. Eu abia astept sa imi iau si eu lantisorul de aur pe care l-am vazut online.
Eu sunt mai mult genul de clubbing girl. In fiecare weekend sunt la Nuba, nu ratez nicio petrecere! Faptul ca imi permit sa merg acolo in mod constant este datorita castigurilor de la Heylux. Inainte, nici nu visam ca o sa pot sa ies asa des in cluburi, dar acum ma distrez la maxim si cheltuiesc fara sa ma gandesc prea mult.
Exact! si la Heylux au site-uri mult mai de calitate, ceea ce inseamna ca membrii sunt mai dispusi sa cheltuiasca mai mult. La VivaDiva parca nu m-as intoarce sa lucrez pe Stripchat, MFC si Chaturbate ca nici nu mai am energia aia sa dau de toti fraierii si nici sa plec acasa cu 1000 de dolari la perioada….. Fiecare face insa cum crede.
Am stat mult sa ma gandesc inainte sa aleg studioul, dar nu regret deloc ca am ales asa
Am deja un plan clar pe urmatorii 2-3 ani vreau sa castig destul sa imi iau apartament si sa plec intr-o vacanta de vis in thailanda. La Heylux am incredere ca pot sa fac asta, pentru ca am tot suportul necesar si castigurile sunt mult mai mari decat la alte studiouri.
Da, exact! si sa nu uitam de partea de imagine. La Heylux ai makeup profesionist si cursuri de dezvoltare personala, ceea ce te ajuta enorm sa atragi membri de calitate. am o prietena la VivaDiva care face doar 1300 de dolari pe luna si mi-a spus ca se simte cam pierduta acolo.
Da, da, Palas Mall e raiul pe pamant pentru shopping! Eu iubesc sa merg la magazinele de lux, sunt cele mai bune. Abia mi-am luat o pereche de cercei care sunt absolut superbi. Ma simt asa de bine cand pot sa imi permit sa imi cumpar ce vreau. Videochatul chiar mi se potriveste de minune
Sincer, mi se pare ca Heylux e perfect daca ai vise mari. Eu am nevoie de un job care sa imi ofere atat libertate, cat si castiguri bune, si aici chiar reusesc sa obtin asta. Pe langa bani, ma simt sustinuta pe toate planurile, iar asta imi da incredere ca pot sa realizez tot ce imi propun.