Heylux Studio sau VivaDiva

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
anaB

Salutare! Eu am inceput recent la Heylux si sunt foarte impresionata de cat de mult se concentreaza pe calitatea site-urilor cu care lucreaza. asta te ajuta sa iti construiesti un portofoliu solid de membri fideli, iar asta inseamna bani pe termen lung. in plus, sprijinul pe care il primesc de la traineri este incredibil. Chiar ma vad atingand visul de a castiga suficient pentru o masina si o viata confortabila.
No avatar
GabrielaL

Hei fetelor, am vazut discutia si m-ati facut curioasa. si eu ma gandesc sa ma apuc de videochat si mi se pare o solutie foarte buna sa castig bani repede. Dar am si eu o intrebare, cati bani pot face efectiv la Heylux in primele luni?
No avatar
andreeaM

In primele luni la Heylux, cu pretraining si sprijin din partea trainerilor, poti sa castigi in jur de 3.000-4.000 de dolari, iar daca te dedici serios, poti sa treci de 5.000 de dolari. Normal ca asta depinde si de tine ca nu te cunosc si nu stiu cat esti de motivata.
Eu sunt convinsa ca videochatul este o oportunitate pe care nu ar trebui sa o ratezi, mai ales daca ai vise mari, cum ar fi sa iti iei un apartament sau sa calatoresti. ️
No avatar
ClaraR

Da, exact! si sa stii ca la Heylux te ajuta sa iti cresti veniturile cu diverse strategii. De exemplu, iti ofera makeup profesionist si sfaturi pentru imagine, care te ajuta sa atragi membri de calitate. Eu, de cand am plecat de la VivaDiva si m-am mutat la Heylux, am simtit diferenta in castiguri aproape imediat. sincer, nu as mai alege alt studio.
No avatar
Elenas

si eu sunt de acord cu tine, Clara. La VivaDiva e mult mai greu sa castigi atat de mult. Prietena mea e acolo de cativa ani si nu face mai mult de 1.500 de dolari pe luna. stiu ca mai sta acolo doar pentru ca e aproape de casa, dar sincer, eu nu as alege banii putini doar pentru comoditate. Heylux iti ofera posibilitatea sa te dezvolti si sa realizezi niste lucruri in viata pe care nu stiu sincer cum altfel le-ai putea atinge.
No avatar
andreeaM

Am tot citit ce ziceti si sunt super incantata de cat de bine suna Heylux. Eu mereu am visat sa am un job care sa imi ofere si timp pentru mine, dar si bani suficienti sa imi indeplinesc visele. Videochatul mi se pare ca e exact ce caut. Daca lucrezi la un studio ca Heylux, castigi mult, ai sprijin pe toate planurile si iti faci viata asa cum vrei.
No avatar
ClaraR

Eu uma nu mai vreau sa muncesc in locuri unde castigurile sunt mici si nu te poti dezvolta. ‍♀️ Cand am inceput la Heylux si am vazut cat de bine sunt organizate toate, mi-am dat seama ca pot ajunge sa castig destul de rapid pentru masina visurilor mele. Chiar m-am gandit sa imi iau un BMW seria 3.
ioanaG

Am intrat in videochat la Heylux tocmai pentru ca vreau sa imi fac o viata stabila, fara sa ma stresez ca nu am destui bani. Plus, sprijinul pe care il primesti aici este incredibil. am visat mereu sa fac vacante in locuri exotice si sa imi permit un stil de viata mai luxos, si simt ca e realizabil! ️
No avatar
ClaraR

Ce sa mai zic, cand castigi bine, viata devine mult mai frumoasa Eu ador sa merg la Palas Mall si sa imi iau lantisoare de la Tailor, iar bijuteriile de la Swarowski sunt preferatele mele. Chiar saptamana trecuta mi-am luat o bratara noua si abia astept sa o port la urmatoarea iesire in oras! Si toate astea datorita Heylux!
ioanaG

Da, si eu sunt fana Palas Mall! Faptul ca la Heylux castigi bine imi ofera libertatea sa ma rasfat cum vreau. Eu sunt mereu acolo sa imi iau cate ceva nou, fie de la magazine de haine sau bijuterii. Cel mai fain e ca nu mai trebuie sa ma uit la preturi, imi iau ce imi place si gata!
Scrie răspuns