Pasii catre succes ca model de videochat
Videochat-ul poate fi un simplu job sau un stil de viata. Depinde de fiecare dintre noi cum isi doreste sau cum poate sa abordeze situatia.
Daca il vom considera un simplu job, fara sa ne implicam prea mult si castigurile vor fi pe masura....doar bani de seminte, vorba lui Styl.
Daca ne vom implica trup si suflet videochat-ul poate deveni un job de vis! Insa, trebuie sa stim ca pentru aceasta trebuie sa facem si sacrificii. Oamenii au in general tendinta de a condamna inainte de a analiza situatia sau de a cauta mai multe informatii despre un subiect anume. Ajungi sa ai o viata dubla.
Daca il vom considera un simplu job, fara sa ne implicam prea mult si castigurile vor fi pe masura....doar bani de seminte, vorba lui Styl.
Daca ne vom implica trup si suflet videochat-ul poate deveni un job de vis! Insa, trebuie sa stim ca pentru aceasta trebuie sa facem si sacrificii. Oamenii au in general tendinta de a condamna inainte de a analiza situatia sau de a cauta mai multe informatii despre un subiect anume. Ajungi sa ai o viata dubla.
Ivonne;1798 wrote: Videochat-ul poate fi un simplu job sau un stil de viata. Depinde de fiecare dintre noi cum isi doreste sau cum poate sa abordeze situatia.
In orice job trebuie sa te implici serios pentru a avea roade pe masura. Este o parte maaare din viata noastra in primul rand, si daca nu lucrezi din inima nu poti fi decat chinuit in fiecare zi. Eu merg cu placere la munca si de aceea ma simt relaxata chiar si atunci cand muncesc, pentru ca o fac cu mare drag.>:D<
Nu pot sa ma consider inca un model de succes,in viitor sper sa ajung la acest nivel.In opinia mea un model de succes nu reprezinta persoana care castiga sute de mii de euro pe luna ci cea care este echilibrata,muncitoare,care castiga suficienti banuti cat sa aiba un trai peste nivelul mediu si nu face compromisuri in fata camerei.
Ma tot gandesc de ceva timp sa incerc sa lucrez si la cuplu (fata - baiat). Stiti cumva daca se castiga mai bine decat ca baiat singur? Am vazut videoclip-ul asta si cred ca ar fi incitant sa lucrez cu o fata. Conteaza mult felul cum prezinti toata povestea si ideea de cuplu, plus costumatii si eventual un decor pe masura...cu alte cuvinte, sa stii cum sa vinzi imaginea cuplului. Este valabil si pentru modelele single, dar sexul frumos ramane sexul frumos ;)
Credeti ca este posibil sa ajungi sa fii un model de succes in cuplu sau mai degraba singur?
Credeti ca este posibil sa ajungi sa fii un model de succes in cuplu sau mai degraba singur?
https://vimeo.com/80165463
Carina;1801 wrote: Nu pot sa ma consider inca un model de succes,in viitor sper sa ajung la acest nivel.In opinia mea un model de succes nu reprezinta persoana care castiga sute de mii de euro pe luna ci cea care este echilibrata,muncitoare,care castiga suficienti banuti cat sa aiba un trai peste nivelul mediu si nu face compromisuri in fata camerei.
Ai mare dreptate Carina, trebuie sa fii intr-adevar echilibrata si sa faci banuti usor, fara fake sau compromisuri de genul sado pentru 20 de $, asa cum am mai primit si eu oferte si am observat ca se lauda unele colege de-ale mele ca au facut banuti in ziua respectiva prin fel de fel de metode. Nu imi sta in caracter, iar membrii mei ma respecta pentru asta. :)
bug.dan;1802 wrote: Ma tot gandesc de ceva timp sa incerc sa lucrez si la cuplu (fata - baiat). Stiti cumva daca se castiga mai bine decat ca baiat singur? Am vazut videoclip-ul asta si cred ca ar fi incitant sa lucrez cu o fata. Conteaza mult felul cum prezinti toata povestea si ideea de cuplu, plus costumatii si eventual un decor pe masura...cu alte cuvinte, sa stii cum sa vinzi imaginea cuplului. Este valabil si pentru modelele single, dar sexul frumos ramane sexul frumos ;)
https://vimeo.com/80165463
Castigul depinde de tine in mare parte, poti face multi bani si singur, insa adevarul este ca te-ar ajuta o colega ;). Cum spuneai si tu ''sexul frumos conteaza'' si sa nu uitam ca majoritatea membrilor sunt barbati. Sfatul meu este sa incerci la cuplu. Succes la banuti!
bug.dan;1802 wrote: Credeti ca este posibil sa ajungi sa fii un model de succes in cuplu sau mai degraba singur?
Depinde : unii fac mai multi bani singuri decat la cuplu , un lucru este cert o fata singura va face mai multi bani decat la cuplu ( asta in cazul in care nu are unele deficiente cum ar fi necunoasterea limbii engleze) , insa un baiat s-ar putea sa castige mai bine la cuplu decat singur ! Cel mai multi bani pentru un baiat totusi cred ca iar castiga la cuplu male + male adica cu inca un baiat , astfel de cupluri sunt destul de cautate iar membrii atrasi de aceasta categorie au in general multi bani si sunt dispusi sa plateasca bine !
Spor acolo !
Live Cams | Live Sex |
Depinde si de tine cat de bine reusesti sa delimitezi cele doua situatii: viata personala si cea virtuala, din fata camerei. Daca incepi sa faci cuplu cu o fata fii foarte atent sa nu cazi in plasa si sa te intereseze mai mult acea fata decat situatia de pe site-uri :).