experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
jony111

Anna Anne;n62880 wrote: Asta clar... ce nu inteleg este daca ei pot trimite mai departe fara acordul tau . In caz contrar prefer sa renunt la el . Pe viitor voi lua in calcul si varianta cu pfa-ul dar pana atunci caut o solutie cat mai buna la problema de fata . Iti multumesc mult pt raspuns !

T O S (term of service) în traducere termeni de utilizare trebuie completat nu are nici o treaba cu fiscalitatea esti de acord cu termeni lor mergi mai departe , ei nu dau mai departe report la instituțiile fiscale ei zic ca asta e obligativitatea ta nu se ocupa de asa ceva. Cei care dați informați spuneți și de unde le aveți nu se poate asa pe auzite ca multe zvonuri sunt false eu am dat email.
No avatar
jony111

Cb response from 2 days ago:
Thank you for your inquiry. As previously mentioned, it goes without saying that Chaturbate intends to comply with its legal obligations. With that said, we have reached out to our advisors for guidance with respect to the specific requirements as they relate to a “Freemium" streaming platform such as Chaturbate. Given we are still in the process of obtaining authoritative guidance with respect to any specific obligations we may have with respect to “DAC7” we are not able to answer your specific questions at this time​
No avatar
jony111

Cam4 nu da aceste detali pentru ca se considera a fi o platforma de streaming intermediara mfc nu cb cauta o soluție legala de a evita impunerea obligatorie , stripchat acolo treaba e sigura ei declara și trimit au răspuns clar prin e-mail. Asa dar mare atenție lucrătorilor din studiouri toate informațiile.pe persoana vor fi trimise la anaf fi atenți la declarațiile furnizate de patronul de studio sa nu va treziți ca aveți de plătit taxe pe toți bani câștigați a se evita dubla impunere o data studi o data persoana fizica
No avatar
jony111

Dacă tot vreti sa evitați procedați în felul urmator
tax id este vorba de cnp ul vostru uni au mai gresit cnp ul si in loc de cel real.au dat din greseala un cnp cu 2 cifre schimbate facand imposibila identificarea asta e asta se mai fac si greseli :))
în România sa emis si cnpul fiscal dar vedeti voi daca toti am baga acel cnp fiscal la.cuparaturile online nimeni nu ar mai cumpara din țară si ar lua din afara tari deci nu e obligatoriu decat pentru credit persoane fizice daca isi doresc protejarea identitatii si firme . De multe ori sa pus problema dacă un utilizator introduce cnpul altuia atunci anaful ar trebui sa caute pana nu mai pot timp resurse bani sa găsească o persoana care a ascuns 200 lei deci sistemul nu e perfecționat și ar produce mai multa paguba prin alocarea de resurse inutile
It girl

Hey! Vouă v au intrat banii de pe CamSoda pe Paxum?
Amysweet

i am primit!
No avatar
Dany777

Buna! Aveti idee daca cer explicatii cei de la Raiffeisen pentru banii proveniti din Paxum? Multumesc frumos pt ajutor
No avatar
Intheshadow

Buna,nu trebuie sa depasesti 10k euro tranzactii pe luna,ca dupa te iau la intrebari si te dau si la anaf…este mai indicat sa ti comanzi unul din cardurile paxum ca sa nu ai prb
No avatar
wetladyjoy

e vreo sarbatoare in usa, de cb nu trimite azi daily payout...stiti ceva sau e doar la mine?
No avatar
Nadia.Nad

Îți apare și ție ca încă se procesează? Nu e nici o sărbătoare. Poate totuși avem noroc și intra azi
Scrie răspuns