Daca am fundul mai mare pot fi model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Clara

Cu sau fara ghilimele, nu are ce cauta acest cuvant in context, de aceea exista cuvantul complex. Eu nu ma simt ''defecta'' daca am sanii mici, ar putea fi un complex mic ce-i drept.
Clara

styl;1742 wrote: Daca erai un pic atenta observai ca, erau si niste ghilimele de rigoare....."defecte"

Cu sau fara ghilimele, nu are ce cauta acest cuvant in context, de aceea exista cuvantul complex. Eu nu ma simt ''defecta'' daca am sanii mici, ar putea fi un complex mic ce-i drept.
No avatar
Camelia

Clara;1775 wrote: Cu sau fara ghilimele, nu are ce cauta acest cuvant in context, de aceea exista cuvantul complex. Eu nu ma simt ''defecta'' daca am sanii mici, ar putea fi un complex mic ce-i drept.

Clara, ai dreptate. ceea ce pentru unele reprezinta complexe, pentru alte fete sunt pur si simplu lucruri naturale, normale. de ex.: daca sanii mici sunt un complex pentru tine, poate o alta fata foloseste acest lucru in avantajul ei. cine stie?!
No avatar
Antonia

Atat sportul, miscarea cat si o alimentatie sanatoasa sunt foarte importante! Sa nu uitam si de odihna, sau mai pe scurt trebuie sa avem mare grija de sanatatea noastra. Cu toate stim destul de bine ca totusi acest job presupune destule riscuri in ceea ce priveste sanatatea.
Am renuntat de ceva vreme la comenzile la McDonald's in schimbul fructelor, legumelor sau a branzeturilor de exemplu.
Nu imi fac un program de lucru foarte aglomerat astfel incat sa am timp suficient si pentru odihna.
Merg periodic la medic pentru un consult general.
Poate unele credeti ca sunt un pic cam exagerata, insa eu ma simt mai safe asa. ;;)
No avatar
Filip

Antonia;1779 wrote: Atat sportul, miscarea cat si o alimentatie sanatoasa sunt foarte importante! Sa nu uitam si de odihna, sau mai pe scurt trebuie sa avem mare grija de sanatatea noastra. Cu toate stim destul de bine ca totusi acest job presupune destule riscuri in ceea ce priveste sanatatea.
Am renuntat de ceva vreme la comenzile la McDonald's in schimbul fructelor, legumelor sau a branzeturilor de exemplu.
Nu imi fac un program de lucru foarte aglomerat astfel incat sa am timp suficient si pentru odihna.
Merg periodic la medic pentru un consult general.
Poate unele credeti ca sunt un pic cam exagerata, insa eu ma simt mai safe asa. ;;)

Atonia, te felicit pentru stilul de viata abordat, intr-adevar cu totii ar trebui sa avem grija de sanatate, insa eu dupa ture de noapte consecutive in timpul saptamanii, nu stiu ce sa mananc mai repede si sa ma bag la somn ''care nu depaseste 3 ore pe zi''. Ma mai lafai in weekend cate putin. :)
Leticia

Când eram studenta eram si eu activa si făceam sport si dans...acum parca nu îmi mai ajunge timpul pentru nimic din pacate
Money Makes the World Go Round
No avatar
anastasia

As vrea sa ma reapuc si eu de sport :( de mult nu am mai practicat nici un fel de sport si nici la sala nu am mai fost, din lipsa de timp si lene, recunosc. Dar imi propun sa ma reapuc de sala :) Sunt constienta ca sportul iti influenteaza in bine viata si gandirea: minte sanatoasa intr-un corp sanatos.
No avatar
Antonia

Filip;1783 wrote: Atonia, te felicit pentru stilul de viata abordat, intr-adevar cu totii ar trebui sa avem grija de sanatate, insa eu dupa ture de noapte consecutive in timpul saptamanii, nu stiu ce sa mananc mai repede si sa ma bag la somn ''care nu depaseste 3 ore pe zi''. Ma mai lafai in weekend cate putin. :)

Exact despre asta vorbeam...e cea mai mare prostie pe care o facem majoritatea dintre noi. Si probabil ca in scurt timp vei incepe sa resimti consecintele faptelor din prezent.:(
Alessia

Apropo de sport, am un membru pe BongaCams care este arab si de fiecare data cand intra ma ia in pvt si ma pune sa dansez pe muzica arabeasca in jur de 3-4 ore incontinuu, ii place foarte mult sa ma vada uda de la atata dans ;;). De cand am membrul acesta merg mai rar pe la sala :))
No avatar
anastasia

Alessia;1788 wrote: Apropo de sport, am un membru pe BongaCams care este arab si de fiecare data cand intra ma ia in pvt si ma pune sa dansez pe muzica arabeasca in jur de 3-4 ore incontinuu, ii place foarte mult sa ma vada uda de la atata dans ;;). De cand am membrul acesta merg mai rar pe la sala :))

Da, 2 in 1 : si sport/miscare/dans si banuti.
Scrie răspuns