Alexabubu;n62424 wrote: Buna. S au facut platile pe mfc?? Eu n am primit nimic inca. Ma gandeam ca poate e vreo problema la mine ca mi s a mai intamplat. Mersi
Au intrat de ieri :d
experienta mea cu paxum recente
M-au enervat maxim de tare astia de la paxum cu aplicatia lor, citesc pe net la greu ca poate poate gasesc setarile alea sa pot sa rezolv si sa am acces la cont. Situatia e tare nasoala. Aveti mare grija la telefoane, sa nu le pierdeti sau ceva. Era mai buna vechea varianta de logare, cand te logai usor. Acum este imposibil daca patesti ceva. Am avut o saptamana atat de nasoala ca sa pot rezolva aplicatia, incat am injurat de toti sfintii si arhanghelii din ceruri...
Cei de la paxum au raspuns la mail. Nu pot avea acces la cont. Desi le-am explicat ca poate sa dureze pana la 2-3 saptamani. Am intrebat si daca ma pot ajuta atunci cand am bani daca ma pot ajuta sa imi transfere banii din cont in contul de card si nu se poate. Deci, cu alte cuvinte, daca va pierdeti telefoanele sau se strica e belita treaba.
Am patit si eu......M-am impacientat normal, dupa care am dat click pe tranzanctii sa vad daca sunt in pending sau ce mama naibii se intampla.........nu imi aparea nimic si m-am intors iar la pagina principala.......si atunci s-a schimbat, aveam banii pe card
Buna! Eu doar ce mi am schimbat telefonul și nu am avut nici o problemă. Mi am instalat aplicația pe noul telefon, am făcut verificarea cu buletinul și totul a fost ok. Îți poți instala aplicația pe oricare alt telefon, chiar și pe al unui prieten. Nu înțeleg, poate îmi scapă mie ceva.