experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Amysweet

Alexabubu;n62424 wrote: Buna. S au facut platile pe mfc?? Eu n am primit nimic inca. Ma gandeam ca poate e vreo problema la mine ca mi s a mai intamplat. Mersi
Au intrat de ieri :d
No avatar
alices

Bună fetele ,vi sa întâmplat da transferați bani din contul paxum pe cardul paxum și sa nu va apara pe card,? Asta mi aa întâmplat acum 5min ,încă nu am bani pe card
No avatar
Cata

Buna. Am dat comentariu zilele trecute. Cand vezi bifa aia cu verde, nu-i mai dai X...adica close. Apesi pe "go to home"
No avatar
Cata

M-au enervat maxim de tare astia de la paxum cu aplicatia lor, citesc pe net la greu ca poate poate gasesc setarile alea sa pot sa rezolv si sa am acces la cont. Situatia e tare nasoala. Aveti mare grija la telefoane, sa nu le pierdeti sau ceva. Era mai buna vechea varianta de logare, cand te logai usor. Acum este imposibil daca patesti ceva. Am avut o saptamana atat de nasoala ca sa pot rezolva aplicatia, incat am injurat de toti sfintii si arhanghelii din ceruri...
No avatar
Cata

Cei de la paxum au raspuns la mail. Nu pot avea acces la cont. Desi le-am explicat ca poate sa dureze pana la 2-3 saptamani. Am intrebat si daca ma pot ajuta atunci cand am bani daca ma pot ajuta sa imi transfere banii din cont in contul de card si nu se poate. Deci, cu alte cuvinte, daca va pierdeti telefoanele sau se strica e belita treaba.
No avatar
Rimela

Am patit si eu......M-am impacientat normal, dupa care am dat click pe tranzanctii sa vad daca sunt in pending sau ce mama naibii se intampla.........nu imi aparea nimic si m-am intors iar la pagina principala.......si atunci s-a schimbat, aveam banii pe card
It girl

Buna! Eu doar ce mi am schimbat telefonul și nu am avut nici o problemă. Mi am instalat aplicația pe noul telefon, am făcut verificarea cu buletinul și totul a fost ok. Îți poți instala aplicația pe oricare alt telefon, chiar și pe al unui prieten. Nu înțeleg, poate îmi scapă mie ceva.
No avatar
Figuri

Te bate tehnologia rau...Instaleaza aplicatia pe oricare alt telefon si urmeaza pasii ceruti sa te loghezi.E simplu
No avatar
alices

multumesc mult de rasp, am revolvat ,au intrat banuti dupa vro 2 ore
No avatar
Cata

Da Figuri, o sa imi iau alt telefon. Instalez si aia e.
Si nu, nu ma bate tehnologia. Pur si simplu am acea eroare aparuta peste noapte.
Scrie răspuns