Bună!
ma poate ajuta si pe mine cineva cu o modalitate de transfer din paxum, pe revolut imi refuza orice metoda, cardul nu il pot folosi ca e recent creat contul de paxum.
ce as putea face? Multumesc !
experienta mea cu paxum recente
-
Sophie011188
ce card ai de nu il poti folosi? pentru plati online cred ca poti sa iti faci un card virtual. cauta prin raspunsurile mai vechi, parca cineva folosea monese sau wise tot in stilul revolut.
Buna, am reusit intrun final, sa extrag banii pe cont prin transfer la prietena mea pe Raiffaisen…astept sa intre.
Am inteles de la ei urmatoarea explicatie - conturile create dupa 1 sept 2023 nu mai pot folosi retragerea pe alt card, iar pe revolut nu merge deloc, nici transfer, nici altceva.
Multumesc de ajutor tuturor!
Am inteles de la ei urmatoarea explicatie - conturile create dupa 1 sept 2023 nu mai pot folosi retragerea pe alt card, iar pe revolut nu merge deloc, nici transfer, nici altceva.
Annna;n62401 wrote: Buna, am reusit intrun final, sa extrag banii pe cont prin transfer la prietena mea pe Raiffaisen…astept sa intre.
Eu transfer pe revolut de ani de zile cum Nu merge?
Eu transfer pe revolut de ani de zile cum Nu merge?
-
Sophie011188
cum transferi? eu foloseam top up si nu mai merge de ceva vreme buna.