Mai merge chatul în perioada asta ?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
MissM

Mi a mers ingrozitor toată săptămâna trecuta inclusiv astăzi...
EllaM.

N au saracii astia bani, aveam aseara 300 de oameni in camera, eu cu 440 tk si toti sub mine, vai mama lor si a noasra odata cu ei
No avatar
Delaney

Vă cred fetelor, mie nici nu îmi vine să intru online. Dacă am o zi proasta următoarea sunt și mai deprimată, nu știu cum să mă mai motivez. Într-adevăr a fost o săptămână groaznică, sper să fie mai ok săptămâna asta.
No avatar
Cristina22

Sunt in spring break si Duminică e Pastele pt ei ... Nu am speranțe mari ... Nu inteleg cand si cum or sa isi revina dar sincer nu cred ca va fi curând... S-a injumatatit nr de membrii... Sunt pretențioși și cerșetori...daca stai degeaba cucu trafic, daca faci un semi show stau si se uita pe gratis... Nici eu efectiv nu mai stiu cum sa o dau ...
No avatar
Delaney

Cristina, eu pățesc la fel. Deci eu înainte nu întâmpinam așa des situații conflictuale cu membrii. Dar în ultima săptămână îmi vin numai fitosi, aroganți cu o tonă de pretenții și nemulțumiți de oricum o dai. Mi s-a luat de ei, foarte puțini membrii mai sunt ok. Nici eu nu văd să își revină prea curând, trebuie să ne mulțumim cu puțin deocamdată, cine știe pentru cat timp. Anul trecut a fost cu totul altfel pe vremea asta. Acum merge parcă din ce în ce mai rău. Partea cea mai proasta este ca taxele tot ne vin de plătit indiferent de cum ne merge nouă.
No avatar
Cornelia

Asta cu taxele eu una nu am facut nimic cand o sa faca toata lumea am sa fac si eu ... asta cu membri nesimtiti nu am observat .. poate unde eu nu arat nimic si sunt peprincipiu dai bani vezi nu dai nu vezi
No avatar
lube69

Principiul tau mi se pare f normal și eu sunt foarte zgârcita. Dai vezi ! Nu dai închid siteul când am pv. t pe altul.punct ! Înainte nu făceam așa însă acum pt ca ei așteaptă moca am schimbat și eu strategia.
No avatar
Cornelia

Eu de cand fac am inchis si sunt pe 10 si pt un flash inchid ... la mine toti vor flash boobs daca as arata nu as mai face bani deloc ma doare capul doar ce am iesit a mers ca naiba 210$ in 6 ore si ceva ... chiar am avut traffic dar nuj de ce nu mia mers si ieri la fel 220 in 5 ore .. merge foarte prost dar ma bucur ca macar vad ca am trafic .. am vrut sa intru azinoapte dar nu era nici fantoma mea poate incerc in seara asta .
No avatar
Figuri

10 site,uri si inchide 9 pentru un flash :))))
Daca asta ar putea sa fie adevarat inseamna ca asa e adevarat si ca faci 200 de dolari in 5 ore
No avatar
Cornelia

I get it incerci sa fi ironic si sa iei peste picior dar da .. inchid ma respect prea mult pe mine sa arat la toti freeloaders pe moca fiecare fata are stilul ei eu nu fac showuri decat foarte rar asa ca din flash fac bani si nu stiu daca 200 e mult sau putin dar atat fac si aia e nu o sa imi schimb still dupa 11 ani ca sa fac 50 " in plus prefer asa fara jucari si in urechi si doar flash.
Scrie răspuns