Mai merge chatul în perioada asta ?
-
Cristina22
Sunt in spring break si Duminică e Pastele pt ei ... Nu am speranțe mari ... Nu inteleg cand si cum or sa isi revina dar sincer nu cred ca va fi curând... S-a injumatatit nr de membrii... Sunt pretențioși și cerșetori...daca stai degeaba cucu trafic, daca faci un semi show stau si se uita pe gratis... Nici eu efectiv nu mai stiu cum sa o dau ...
Cristina, eu pățesc la fel. Deci eu înainte nu întâmpinam așa des situații conflictuale cu membrii. Dar în ultima săptămână îmi vin numai fitosi, aroganți cu o tonă de pretenții și nemulțumiți de oricum o dai. Mi s-a luat de ei, foarte puțini membrii mai sunt ok. Nici eu nu văd să își revină prea curând, trebuie să ne mulțumim cu puțin deocamdată, cine știe pentru cat timp. Anul trecut a fost cu totul altfel pe vremea asta. Acum merge parcă din ce în ce mai rău. Partea cea mai proasta este ca taxele tot ne vin de plătit indiferent de cum ne merge nouă.
Eu de cand fac am inchis si sunt pe 10 si pt un flash inchid ... la mine toti vor flash boobs daca as arata nu as mai face bani deloc ma doare capul doar ce am iesit a mers ca naiba 210$ in 6 ore si ceva ... chiar am avut traffic dar nuj de ce nu mia mers si ieri la fel 220 in 5 ore .. merge foarte prost dar ma bucur ca macar vad ca am trafic .. am vrut sa intru azinoapte dar nu era nici fantoma mea poate incerc in seara asta .
I get it incerci sa fi ironic si sa iei peste picior dar da .. inchid ma respect prea mult pe mine sa arat la toti freeloaders pe moca fiecare fata are stilul ei eu nu fac showuri decat foarte rar asa ca din flash fac bani si nu stiu daca 200 e mult sau putin dar atat fac si aia e nu o sa imi schimb still dupa 11 ani ca sa fac 50 " in plus prefer asa fara jucari si in urechi si doar flash.