experienta mea cu paxum recente
-
AnaAreMere
Mai are cineva probleme cu platile online de pe cardul Paxum Mastercard Euro? Adică sa i se dea tranzacție refuzata la orice plata online? Mulțumesc!
-
Claudia marcu
Da, la fel am pățit și eu ...
îmi refuza plățile online cu master.Am sunt la suport paxum era un roman și mi a spus că primele 2000-3000 de carduri emise au problema asta, nu se poate plătii online.
Daca doresc sa plătesc online, ce pot face este sa anulez actualul card paxum master și să aplic pentru unul nou ...
Când am auzit asta mi am zis că pot să trăiesc și fără să plătesc online:)))
La pos pot plătii fara nici o problema!
îmi refuza plățile online cu master.Am sunt la suport paxum era un roman și mi a spus că primele 2000-3000 de carduri emise au problema asta, nu se poate plătii online.
Daca doresc sa plătesc online, ce pot face este sa anulez actualul card paxum master și să aplic pentru unul nou ...
Când am auzit asta mi am zis că pot să trăiesc și fără să plătesc online:)))
La pos pot plătii fara nici o problema!
OfeliaPitt;n61673 wrote: Fetelor,care este limita de retragere pe zi din bancomat cu Paxum? ms
(ps. ma refer la o singura retragere,nu sa tot bag cardul de n ori )
Limita pe zi este de 2000$ -2500$sau lunar 12-13.000$ pe card paxum unionpay
daca ai mai multe poti sa scoti sumele respective.
4000ron intr o mana
(ps. ma refer la o singura retragere,nu sa tot bag cardul de n ori )
Limita pe zi este de 2000$ -2500$sau lunar 12-13.000$ pe card paxum unionpay
daca ai mai multe poti sa scoti sumele respective.
4000ron intr o mana
Nu stiu despre ce e vb dar nu a mai primit nimeni notificarea asta?Acum am vazut ca era si mail.Macar sa stiu sa intreb la suport. Cand alegi varianta sa incarci prin sepa, la mine e doar eur, nu mai am varianta ron.(la direct card apare si ron) La tine cum e?