E primul și ultimul mai mult ca sigur
Help! Declaratie venituri 2023
AlexxaSymbol;n61509 wrote: Ce tare, vine gagica, arunca bomba si nu mai raspunde apoi
) pune fata mea link cu poza sa vedem si noi despre ce e vorba, sterge datele personale dar arata-ne foaia, nu arunca asa la misto o informatie iar apoi nu mai raspunzi... si ce treaba au cu anii 2017 daca dupa 5 ani se prescriu faptele iar noi suntem in 2024, ca nu inteleg ?! Ne lamuresti sau e primul si ultimul mesaj ?!
-
Claudia marcu
Hey...acest răspuns am primit de la MFC
Attached files
Attached files
-
Claudia marcu
Din punctul meu de vedere mfc va colecta și vă trimite informațiile începând cu ianuarie 2024.
-
evafromheaven
Probabil a dat copy paste la o postare veche de pe alt forum ,am vazut ceva asemanantor altundeva .
-
Cristina22
Doar colecteaza. Nu zice nicăieri ca trimit ei automat. Stripchat de exemplu au spus ca dau doar la cerere dar ca trebuie sa colecteze TIN și atâta tot
-
Claudia marcu
Doamne ajuta sa fie așa ...mă simt că în perioada cardurilor, când eram Intr o panică și anxietate etc ...
Buna. Doar colecteaza si tot la cerere se dau. Nu pare sa se duca datele noastre intr-o baza de date "fixa"...cu o locatie clara. Si sunt pe unele canale de youtube unde spun unii ca este mai degraba un experiment social. Cica sa vada ei cat de corecti sunt cetatenii si cam atat. Puteti sa cautati dac7 pe youtube sa vedeti ce scriu oamenii in comentarii. Sunt multi din ue care nu au neaparat legatura cu domeniul nostru de activitate, dar ca toti spun acelasi lucru: doar colecteaza, nimeni nu stie unde se duc datele si daca se duc.
Pare ca treaba asta este imposibila din punctul unora de vedere. Se pare ca legea asta nu are toate resursele necesare sa se aplice. Parerile oricum sunt impartite.
O zi minunata va doresc.
Pare ca treaba asta este imposibila din punctul unora de vedere. Se pare ca legea asta nu are toate resursele necesare sa se aplice. Parerile oricum sunt impartite.
O zi minunata va doresc.
-
Cristina22
S-a discutat subiectul asta de atat de multe ori in ultimele luni... Dupa un mic scroll iti gasesti răspunsurile la întrebări.