Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Figuri

............
No avatar
evafromheaven

Ce parere aveti? Chaturbate vor declara veniturile modelelor pe anul 2023?
No avatar
Cristina22

Nu au zis nimic oficial,momentan. Deja e martie...
No avatar
Ipi8992

Buna la toată lumea.Am stat sa citesc toate cele 30 de pagini .Am pierdut ceva timp dar am observat multe opinii .Ce va pot spune eu din propia exp sunt urmatoarele.
NU VA MAI PANICAȚI!!!
EXISTĂ REZOLVARE PENTRU ORICE
Tot asa si eu panică panică panică văleleu ce mă fac :)))
Este simplu ai mers pe burtă atâția ani este timpul sa ne si mai ridicăm.Daca stam sa citim tot ce vdm pe net pur si simplu iti dai shutdown singur/singură.Eu am renuntat sa mai citesc pe net si să aplec urechea la unu la altu.Am sunat la un contabil am programat o intalnire ma costat 200 lei si mia explicat cu amănunte cu hârti doveditoare cat de simplu este totul.Si nu a fost deloc cum am citit pe net ca contabilii trag pe tine sa te indrume direct FĂȚI SRL, FĂȚI SRL.Nu a fost asa la orice suma mica sau mare care o faci se poate cu DU cel putin pe anul 2023 a zis sa vedem daca mai schimba ceva pentru 2024.Deci calm numai va stresati ca va faceti rau singure/i.Mai ales cu 70% impozit din 1 iulie.Negru pe alb se aplică celor ce nu pot justifica o masina scumpa ,o casă scunpa,terenuri mai stiu eu ce .
No avatar
Ipi8992

Da toate sunt obligate .Toate avand si sediu in europa chiar daca sunt ele din sua canada sau mai stiu eu pe unde.Nu au cum sa opereze daca nu au sediu ai in europa .Majoritatea au luxemburd .Praga.Cipru si multe altele
No avatar
evafromheaven

Camsoda nici azi nu pot da un raspuns clar ,nici ei nu stiu ce vor face
No avatar
evafromheaven

Buna!
Ai idee daca se poate prin drepturi de autor?
No avatar
Ipi8992

Bună.Nu mia spus exact cum procedează cert este că stie ce spune si iti arată declarații sa te linistesti ca totul este legal si functioneaza perfect.Mai multe ce si cum trece contabila acolo nu stiu sa iti spun
Sand

Eu am găsit o contabilă foarte bună din Sibiu ma ajutat am și depus DU nu mai stau în stres ca mai mult am pierdut în ultimele 3 săptămâni că nu mai aveam chef se munca cu atâta stres și am scăpat ,acum sa vedem ce o mai fi la anul care vine...
No avatar
Ipi8992

Da ideea este ca momentan DU este cel mai correct lucru care il putem facem .Dar dacă risti să tio faci singur sar putea sa dai greș nefăcândo correct.De aceea un contabil care se ocupă de 10 ani sau mai mult cu asa ceva stie exact ce si cum .Noi decat citim pe net, ei stiu toata legislatia .Ei avand o gramada de modele la care le face DU sau are grija de ele prin srl sau pfa stiu exact ce functioneaza si ce acte trebuie.Nu te duci la un contabil si ii zici "vreau sa depun DU " si ea te intreaba cat ai facut si tu zici 100k pe 2023 si gata tio face.Nu functioneaza asa .Trebuie dat la contabil exact sumele care leai facut pe toate siturile sumele sa fie fixe exact cat ai facut cu virgulă .Si contabilul iti calculeaza exact pe zona unde este inregistrat siteul .Sunt cateva chichițe care noi nu avem de unde sa le aflam decat daca vorbim cu un contabil si unul care este in domeniu nu orice contabil
Scrie răspuns