Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
duna

Bună tuturor! Am primit de la Anaf o solicitare prin poștă, prin care ma anunță că fac obiectul unor verificari si s a constatat ca în perioada 2017-2022 am beneficiat de o serie de încasări prin intermediul unor platforme online și pe care nu le am declarat.( nu au specificat platformele) A mai primit cineva asa ceva?
Dacă mai e cineva în situația mea,va rog sa ma ajutați cu o recomandare de un avocat ,pt ca nu vreau sa merg acolo singura . Sunt foarte stresata și supărată și nu știu ce sa fac .
EllaM.

buna! am auzit ca au primit si alte fete, ai scos banii de pe card paxum sau i ai tranferat in banci din Romania? am inteles ca se ' prescrie' dupa 5 ani.. practic daca ne ia ANAFul ne ia pe ultimii 5 ani... deci 2018 cel mai devreme
EllaM.

buna! am auzit ca au primit si alte fete, ai scos banii de pe card paxum sau i ai tranferat in banci din Romania? am inteles ca se ' prescrie' dupa 5 ani.. practic daca ne ia ANAFul ne ia pe ultimii 5 ani... deci 2018 cel mai devreme
No avatar
Veronica22

Ne poti arata si noua solicitarea? Evident, cenzurand datele personale...
No avatar
evafromheaven

Ai completat declaratia unica pt anul 2023 ?
Sau nu ai folosit declaratia niciodata?
No avatar
Figuri

Da,arata aici solicitarea.Te rugam.Sau lasa vrajeala.Nu se mai vorbise de o saptamana pe subiectul asta si ai venit tu sa terorizezi iar fetele.Ti-ai facut cont azi special sa arunci vrajeli de doi bani.Cine dracu crezi ca te crede?
No avatar
Intheshadow

Voi nu vedeti ca azi s a inregistrat??iar incepeti sa credeti toate nebunele??n are trb nimeni cu incasari din 2017 si parca vad ca nu au nici cu 2023,dar na
No avatar
AlexxaSymbol

Ce tare, vine gagica, arunca bomba si nu mai raspunde apoi :)) pune fata mea link cu poza sa vedem si noi despre ce e vorba, sterge datele personale dar arata-ne foaia, nu arunca asa la misto o informatie iar apoi nu mai raspunzi... si ce treaba au cu anii 2017 daca dupa 5 ani se prescriu faptele iar noi suntem in 2024, ca nu inteleg ?! Ne lamuresti sau e primul si ultimul mesaj ?!
No avatar
lube69

Uitați.va și voi când s.a inscris asta cu nik Duna ! Apoi o sa va dati seama ca minte de înghețată apele. Astea sunt de la studio; șeful lor probabil le pune sa sperie modele independente. Fetelor nu vedeți că nici nu m ai răspunde? Deci....relax so succesc acolo. Mancatoare de cacat
No avatar
lube69

Uitați.va și voi când s.a inscris asta cu nik Duna ! Apoi o sa va dati seama ca minte de înghețată apele. Astea sunt de la studio; șeful lor probabil le pune sa sperie modele independente. Fetelor nu vedeți că nici nu mai răspunde? Deci....relax so succesc acolo. Mancatoare de caca
Scrie răspuns