Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Love_petal

Stiu, am apelat la el in niste probleme cand eram mai mica si nestiutoare si mai rau a facut, era sa ma si usuce de bani pentru 'solutii' la probleme asa cum mi le prezenta el. Am facut cont sa avertizez in legatura cu el cand am vazut linkul, dar e alegerea fiecareia. Spun doar ca nu va ezita sa profite de increderea si nestiinta voastra.
No avatar
DeeaCam29

Love_petal te cred. Este foame mare mare de banii in ziua de azi si ei incearca sa profite cu orice scop si motiv ! Acum cu legea asta era imposibil sa nu zica el ceva intr un video sa panicheze fetele mai rau ! Normal au de castig eu am sunat la agentia excela si dupa ce ca au avut tupeul sa imi vb in nas de parca eram un nimic mai mi a si cerut cu tupeu 1000 de lei pt o du ca ma speriasem cu treaba asta ! Sunt niste escroci !
No avatar
lube69

Daniela1234;n61300 wrote: Ati primit explicit mesaj de la vreun site in care sa spuna clar ca au declarat pentru voi din 2023 si ca au trimis raport catre UE acum in ianuarie?

Dar siteurile nu vor spune, ele își fac treaba lor. Au cerut cnp- ul și mai departe nu vor da modelelor detalii, desi ar trebui să ne anunțe zic eu.
No avatar
Cata

Aoleu si cu tine acum. V-am dat acum cateva zile acel canal de youtube cu acel asa zis avocat care avea doar 8 abonati pe canalul lui. Astia ce ne dai tu sunt DE LA UN STUDIO... Lol. Vor sa isi faca reclama! Tocmai ce v-am dat. De ce halesti toate cacaturile?
No avatar
Cata

Incercati sa va mai uitati si la datele canalului, cati abonati au, cand a fost facut la descriere canal (scrie 2024)... Scrie ca au 28 de abonati...
v-am dat si alt canal de youtube cu un avocat...cu doar 8 abonati adunati in nu stiu cati ani. Pana si noi avem mai multe followers pe videochat ca astia doi :))))
In acel canal de youtube cu avocatul acela, este acelasi personal care vorbea despre fiscalitate si acum un an...
No avatar
lube69

evafromheaven;n61313 wrote: Fetelor,vizionati acest video : https://www.youtube.com/watch?v=kq4PODB ... q4PODBJYew

Evaa, stai calmă, relax! Acesta este un mare escroc! Nu te lua după ce zice el .are o invidie fff mare pe modelele independente îi este frică să nu facem bani mai mulți decât el ! Așteptăm să vedem cu adevărat dacă siteurile declară s.au nu. Este cel mai mare porc , foarte arogant si plin de el . Mai este timp până la 26 mai hai 15 sa zicem.
No avatar
lube69

Cata;n61334 wrote: Are doar 4 abonati...poftim :)))

Lumea nu-l iubește, nu vezi ce arogant este.Are mare invidie pe modelele independente . E antipatic peste măsură
No avatar
Cata

Stiu colega! :)
Asta spuneam si eu zilele trecute :)))
No avatar
Cata

Clip de anul trecut cand nu exista dac7 :)))

https://www.youtube.com/watch?v=PhDXLfH ... hDXLfHNG4A
No avatar
lube69

Cata;n61338 wrote: Clip de anul trecut cand nu exista dac7 :)))

https://www.youtube.com/watch?v=PhDXLfH ... hDXLfHNG4A

Știi ce am uitat sa spun? El face reclamă la contabili buni cu care lucrează el .Nu ca face reclamă, chiar ne recomandă să colaborăm cu acei buni contabili, zice antipaticul din clip.
Scrie răspuns