Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Figuri

Pai si te astepti sa afli ceva concret de aici?Daca esti dispusa sa platesti si te intereseaza cu adevarat subiectul de ce nu mergi la un contabil si stai sa citesti aberatiile de aici?
No avatar
Cata

Daca s-a raportat nu au spus inca nimic...
No avatar
Cristina22

Eu nu. Mfc au spus ca trebuie sa colecteze tin si atat. Iar strip , am inteles de la Midar ca doar au colectat ce trebuiau, si in caz ca li se vor cere rapoartele , atunci le vor da .
No avatar
Cristina22

Eu nu. Mfc au spus ca trebuie sa colecteze tin si atat. Iar strip , am inteles de la Midar ca doar au colectat ce trebuiau, si in caz ca li se vor cere rapoartele , atunci le vor da .
No avatar
oana_oana311

Eu am întrebat la streamate de doua ori și nu am primit nici un răspuns daca au trimis sau nu
No avatar
evafromheaven

No avatar
evafromheaven

Pt cele care inca cred ca nu se va intampla nimic si vor merge pe burta,va doresc mult success.
EU personal aleg sa nu risc ,deja e ceva serios
No avatar
DeeaCam29

Draga mea eu il stiu pe acel nene ca sa nu ii zic altceva ! Detine studiouri in fine , nu asta conteaza! Ideea e ca eu nu cred ca tu ai fost de la inceput pe acest forum de cand a inceput discutia asta , sau poate ai fost dar nu ai citit tot ! El oricum despre asta vorbeste pe tiktok youtube si asa mai departe face pana si reclama daca nu ai observat la agentia excela ! :))))) Intredevar sa bagat legea asta de cacat Dac pula ! Si siteurile sunt obligate sa ceara tax id si sa colectioneze informati asa este ! Dar din cate am inteles si eu pe aici vad ca siteurile nu vor raporta decat la cererea lor ! Mie una si ( nu cred ca numai mie) nu ne au dat nici un mesaj unde sa zica ca ei au raportat veniturile modelelor pe 2023 si eu sunt de acord ca sa creat o panica dar hai sa ne calmam putin ! Eu una nu vreau sa iau decizi primite sa ma duc singura in gura lor si poate sa ma ia din urma sau mai stiu eu ce ! Eu zic sa ne calmam toti sa ne linistim putin si sa vedem ce va mai fi ! Automat daca treaba e pe bune chiar asa de rea precum o vedem noi ! Ne vom declara ca nu vom avea incotro dar momentan sa vedem ! Multe vorbim in multa necunostiinta de cauza ! Si multe nici nu stiam sigur ce vor face siteurile daca vor face sau daca nu si etc Va rog eu haideti sa ne ajutam reciproc cu ce informati UTILE putem sa vedem unde duce toata nebunia asta ! Nu sa generam mai multa panica decat deja este toate suntem speriate dar hai sa incercam sa ramamen cumva pe linia de plutire !
No avatar
Love_petal

Il stiu si eu pe acel om si nu am incredere in el, are interese personale si nu are nicio rusine sa si le urmareasca. Daca vrei, vorbeste cu un avocat specializat, nu cu el, si iti spun asta cu toata inima.
No avatar
DeeaCam29

Este un ESCROC asta este acel individ ! Postase la un moment dat pe tiktok sau youtube nu mai stiu exact ! Un video unde vorbea tare ''frumos'' de modelele independete! Cum ca noi facem evaziune fiscala si meritam pedepsite pt asta etc ! Dar el si zeci de mii de Studiouri care exploateaza femei si fete pentru banii ei nu mai fac evaziune fiscala ei ce cacat fac ? Ei fac mai rau de atat ei obliga fetele sa lucreze cate 8 10 ore si daca stau mai mult de 15 min la wc le da amenzi ! Sa le fie rusine !!!!!!! Normal ca ei niciodata nu ne vor sustine si nu ne vor avea la inima pe noi ( modelele independete) Pt ca noi suntem un exemplu pentru altele care ii ''slujesc'' pe ei ce de la studiouri si lor nu le convine lucrul asta ! Eu am luat multe fete din studiouri cand au vazut ca eu am putut ! Ei intodeauna vor baga cacaturi modelelor in cap ca sa nu cumva sa iasa ei in pierdere ! Mi e si scarba de asa specimene ! Sper pe astia sa ii ia si antifrauda si politia si puscaria sa ii manance ca astia merita nu noi !
Scrie răspuns