Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
anabeauty37

aca, ca la noi la nimeni :))
No avatar
AlexxaSymbol

Mfc Model, daca tot ai intrare si cunosti pe cineva din interior, poti intreba daca nu cumva se poate plati si pe categoria drepturilor de autor? Pentru ca acolo, cum a spus si aca, ar fi de plata doar 6% ca se aplica cote forfetare de reducere de 4%. Intreaba te rog daca si acolo este optionala pensia, asa ar fi super ok sa platim doar 6% plus sanatatea... pentru ca in fond contractele de le avem cu site urile pe care activam sunt contracte pe drepturi de autor, iti vinzi imaginea site-ului ... important e de aflat daca si acolo este optionala sanatatea ca asa scutim ceva banuti seriosi !! ​
No avatar
lube69

AlexxaSymbol;n61220 wrote: Mfc Model, daca tot ai intrare si cunosti pe cineva din interior, poti intreba daca nu cumva se poate plati si pe categoria drepturilor de autor? Pentru ca acolo, cum a spus si aca, ar fi de plata doar 6% ca se aplica cote forfetare de reducere de 4%. Intreaba te rog daca si acolo este optionala pensia, asa ar fi super ok sa platim doar 6% plus sanatatea... pentru ca in fond contractele de le avem cu site urile pe care activam sunt contracte pe drepturi de autor, iti vinzi imaginea site-ului ... important e de aflat daca si acolo este optionala sanatatea ca asa scutim ceva banuti seriosi !! ​

Sănătatea este obligatorie pt orice cetățean din România fie ca ai venituri fie ca nu .
No avatar
Daniela1234

A mai primit cineva mesaj explicit de la vreun site spunand clar ca au declarat veniturile pe 2023 catre UE?
No avatar
Cornelia

EU una nu fac nimic absolut nimic astept sa vad in ce directie se duce poate anul viitor o sa fie tot mai clar acum e bumbuzel si se pot lua decizi care mai tarziu o sa Coste.
No avatar
lube69

Da chiar, e înscrisă pe 20 februarie ! :)))))) clar!
No avatar
lube69

S.a votat moneda digitală la Bruxelles .In curând cine știe ce va mai fi ! Ce rost mai are sa plătim taxe la Anaf? Peste ani o sa mai recupereze p...
No avatar
Figuri

Bune zici Cornelia.Asteptati se vedeti ce o sa fie.Nu va mai dati cu parerea si nu mai credeti la toti idiotii care isi fac cate un cont zilnic si vin cu fel si fel de pareri.Nu va mai panicati fara rost.Suntem in romania.Pana cand vor sti cei de la anaf cu adevarat ce sa faca,mai dureaza cel putin un an...Pun pariu pe cat vreti cu oricine ca daca mergeti acum la anaf sa puneti intrebari va plimba de la un birou la altul si nu veti pleca de acolo cu niciun raspuns care sa va lamureasca.Asa ca mai bine o lasati balta cu acest subiect si aveti rabdare sa vedeti ce se intampla
No avatar
Cornelia

Daca tu vrei sa platesti nu te tine nimeni dar nu mai instiga ca TREBUIE cand momentan nu scrie nicaieri asa ceva sunt presupuneri ..doua trei dintre voi genul de persoane care o Vai si instigati aici de zor ducetiva facetiva pfa srl sau ce o mai fi in liniste si gata .
No avatar
oana_oana311

Buna. Am tot citit ce se vorbește pe aici dar nimeni nu a plătit până acum și eram curioasa cum declari o suma primita fara nici o dovadă pentru că siteurile nu ne trimit nici o factura. Adică mă crede aia pe cuvânt dacă mă duc și declar că am primit anul trecut suma x de la streamate?
Scrie răspuns