Xlove- un Site Corupt și rasist de çea mai joasa speță!!...
Daca era vb doar de mine..nu ziceam nimic..dar văd că ei aplica aceeași politica de corupție și nesimțire și când e vb de alte modele..unele din tara mea!... De ce nu le blocați pe rusoaicele voastre amețite , hoațe, nule, trisoare , false , nesimțite , obraznice și care nu respectă acolo nici o regulă!??.Cam asta e ideea..daca nu o faceți..sunteți nu doar măgari..,dar și corupți și rasiști..v- am zis o.personal..o zic și aici..să știe toată lumea ce se petrece pe site ul vostru de bandiți infecți!.....până acum, .. m am abținut.... Dar dacă doriți va mai dau și alte detalii picante!...
hotygirl;n60681 wrote: Daca era vb doar de mine..nu ziceam nimic..dar văd că ei aplica aceeași politica de corupție și nesimțire și când e vb de alte modele..unele din tara mea!... De ce nu le blocați pe rusoaicele voastre amețite , hoațe, nule, trisoare , false , nesimțite , obraznice și care nu respectă acolo nici o regulă!??.Cam asta e ideea..daca nu o faceți..sunteți nu doar măgari..,dar și corupți și rasiști..v- am zis o.personal..o zic și aici..să știe toată lumea ce se petrece pe site ul vostru de bandiți infecți!.....până acum, .. m am abținut.... Dar dacă doriți va mai dau și alte detalii picante!...
Ce s.a întâmplat? Am și eu cont pe Xlove?
Ce s.a întâmplat? Am și eu cont pe Xlove?
Macar spunerii naibii deja adevărul ..și am terminat cu totul acest subiect..daca nu o sa continui! Pe acele vaci ruse care doar escrochează clienții cu injurii,iar banii fara a face nimic absolut in show- urî Pvt de ce Nu le blocați!?? Eh, pot să știu și eu..sa nu mor proasta!?? Cât va plătesc pe lună șefii lor practic pt a " închide" ochii și a le tolera acolo!???