Xlove- un Site Corupt și rasist de çea mai joasa speță!!...

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
hotygirl

Daca era vb doar de mine..nu ziceam nimic..dar văd că ei aplica aceeași politica de corupție și nesimțire și când e vb de alte modele..unele din tara mea!... De ce nu le blocați pe rusoaicele voastre amețite , hoațe, nule, trisoare , false , nesimțite , obraznice și care nu respectă acolo nici o regulă!??.Cam asta e ideea..daca nu o faceți..sunteți nu doar măgari..,dar și corupți și rasiști..v- am zis o.personal..o zic și aici..să știe toată lumea ce se petrece pe site ul vostru de bandiți infecți!.....până acum, .. m am abținut.... Dar dacă doriți va mai dau și alte detalii picante!...;)
No avatar
lube69

hotygirl;n60681 wrote: Daca era vb doar de mine..nu ziceam nimic..dar văd că ei aplica aceeași politica de corupție și nesimțire și când e vb de alte modele..unele din tara mea!... De ce nu le blocați pe rusoaicele voastre amețite , hoațe, nule, trisoare , false , nesimțite , obraznice și care nu respectă acolo nici o regulă!??.Cam asta e ideea..daca nu o faceți..sunteți nu doar măgari..,dar și corupți și rasiști..v- am zis o.personal..o zic și aici..să știe toată lumea ce se petrece pe site ul vostru de bandiți infecți!.....până acum, .. m am abținut.... Dar dacă doriți va mai dau și alte detalii picante!...;)

Ce s.a întâmplat? Am și eu cont pe Xlove?
No avatar
hotygirl

Daca vrei detalii,da PM
No avatar
hotygirl

Încă Nu am aflat în plus Motivul Real pt care am fost blocată!!.. Este normal asa ceva!?? Și asta după aproape 10 ani pe site!!!..
No avatar
hotygirl

Macar spunerii naibii deja adevărul ..și am terminat cu totul acest subiect..daca nu o sa continui! Pe acele vaci ruse care doar escrochează clienții cu injurii,iar banii fara a face nimic absolut in show- urî Pvt de ce Nu le blocați!?? Eh, pot să știu și eu..sa nu mor proasta!?? Cât va plătesc pe lună șefii lor practic pt a " închide" ochii și a le tolera acolo!???
No avatar
hotygirl

Așa sa va ajute el de sus,3rocilo4bnditi..ați lăsat o femeie cu probleme grave de sănătate practic fără job
o să țin post..sa se rezolve lucrurile!..
No avatar
hotygirl

Așa sa va ajute el de sus, escrocilor bannditi..ați lăsat o femeie cu probleme grave de sănătate practic fără job
o să țin post..sa se rezolve lucrurile!..
Scrie răspuns