Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Lolalola

Ei vor bani. Ca tu ii dai orin DU, prin PFA, prin SRL e irelevant. Indiferent de suma. Mai ales ca de acum exista datele stocate, furnizate de siteuri. Inainte declarai prin DU si sa zicem ca era mai greu sa obtina datele. Acum le pot compara cu cele disponibile. Chiar crezi ca se crampobeaza la continuitate si alte babauri atata timp cat primesc banii? Si tot curioasa sunt cate documete aprox proceseaza contabila ta pentru 1000 lei pe luna:-))
EllaM.

doamna de la ANAF nu mi a spus ca declaratia in sine este ilegala, asa cum ziceam anterior chiar m a incurajat sa depun declaratia pentru 2023, dar asta e teoretic pentru niste activitati ocaziinale, legalizarea pentru videochat in forma cantinuata e PFA sau SRL, dar e prea tariu pentru asta in ceea ce priveste anul 2023
No avatar
Cata

Fata aia a spus ca totul a decurs bine. Si daca nu se mai poate prin declaratie unica pt 2023 ce se intampla? Nu mai platesti? :)))
No avatar
Lolalola

Ce vrei sa spuna doamna de la taxe? Normal ca va recita textul legal. DU nu ok pentru cazurile cand exista continuitate bla bla. Nici daca ar vrea sa-ti spuna ca poti, pozitia ei e una oficiala.
No avatar
anabeauty37

lola, la mine ff multe documente, daca iti arat cate dosare am din contabilitate, pt o amarata de firma, te sperii, o sa fac o poza sa iti arat .. eu am si folosit multi bani din firma, i am dat de munca, ii duceam lunar zeci de facturi ,,, de exemplu anul trecut mi am cumparat un apt, am facut punct de lucru acolo si am cumparat cam tot in el fara bucatarie pe firma ca il foloseam la munca, teancuri de facturi cate ii duc .. si bag tot ce pot pe firma, reparatii auto , benzina, spalat auto, haine cat de mult pot inclisuv cizme, p[antofi , ca doar fac streaptease, ciorapi, lenjerie, farduri, creme, samponane, coafor, operatii estetice, botox, sala fitness, abonament sanatoate , apa, cafea, etcc si lista ee ffff lunga, ii duc sacosa plina de facturi si bonuri, are de munca dont worrry :)
No avatar
Lolalola

Pai atunci e chiar ieftina! Mai ales daca a reusit sa te tina departe de controale pana acum in domeniul asta.

Edit: multumesc pentru sharuit detalii.
No avatar
anabeauty37

Asta pentru fetele care vor opta pt firma .Cumparati tot ce puteti pe firma , asa scutiti cei 9% cat ar fi pe dividente . Asta tot contabilitatea va invata . De la facturi , lumina net , etc, la masina cu contract comodat pe firma, la haine inclusiv paltoane, cizme, tot ce te ar ajuta la munca, rochii, tricouri , cosmetice, daca aveti sediul social acasa , tot ce tine de munca, tv ., canapea covor , comoda, dulap haine etc si sunt ff multe , inclusiv abonamnet la sala, antrenor, abonament clinica sanatate privata , la coafor mani pedi epilat laser coafat vopsit totul pe bon .nu credeti ca in contabilitate dati doar 3 facturi catre site si atat .. strangeti tot , bonuri si facturi . . si sunt ffff multe , platite direct din firma . bonurile la conta .
No avatar
DeeaCam29

— Does this mean that you are communicating with the authorities about what exactly I am doing on the platform?

No, we only have to report that we made payments using the data that you specified in Payment Details. Raspuns de la stripchat :))) wtf this means
No avatar
DeeaCam29

Mi au schimbat si sus acolo la tokensi mi au pus semnul exclamari ( gen baga datele daca mai vrei sa iei bani ca v am zis eu ca m am luat de ei ca nu completez nimic si sa imi explice ce dracu fac daca raporteaza sau nu
No avatar
anabeauty37

Deea, inseamna exact ce au zis :;))
Scrie răspuns