Cata;n60437 wrote: Buna fetelor! Stiu eu o fata, s-a dus sa declare la anaf acum 2-3 saptamani platile pe 2023...de frica cu dac7. A primit plic sa plateasca pt ce a declarat ea. A declarat doar site urile cu probleme. Cei de la anaf nu au intrebat nimic. Nu te ia nimeni pe ultimii 5 ani. Ea a facut cam 30.000 lei pe site urile paracioase si a spus ca are doar 10% sa dea. Nu a fost intrebata nici de ce scoate mai mult de pe card decat a declarat. Nu i-au cerut jumate cum ziceti unii dintre voi. Nu te intreaba nimeni nimic de acum 5 ani. Nu va mai panicati atata. De multe ori cand citesc genul asta de comentarii de pe forum, prefer sa nu va mai raspund. Prea multa panica degeaba. O zi frumoasa va doresc.
Cata, tu nu vezi ca astea gen lola, și care au mai scris acum câteva ore s.au înscris azi pe forum? Astea sunt de la studio probabil, vor sa inducă panică; unele dintre ele nici nu știu să scrie . (Aia prima care a zis ca a șters conturi de model).Nu va mai luați după cele care sunt înscrise azi .FIGURI , zi-le tu ceva!❤ Se tem să nu facă cele de acasă bani mai multi decet studiourile; răutăți ca peste tot.
Help! Declaratie venituri 2023
Iube, desigur ca vad. Scopul unora este sa ne descurajeze si sa renuntam. Sunt multe persoane pe aici care se dau mari si tari, iar in realitate zace purceaua moarta-n cotet... Eu v-am zis despre fata aia cu mersul la anaf ca sa va linistiti, ea face destui bani si nu i-a zis nimeni nimic. Tot ilegal si ea de ani buni... cica face cam 2000-4000$ pe luna, mi-a aratat contul ei de pe Cbt si platile de la Lj si Streamate. Nu i-a zis nimeni nimic de ce are atatia bani, etc. Nici ea nu a cotizat la stat si nimeni nu i-a zis nimic.
Si nu-i problema, imi dau seama de unele persoane de pe forum...mai era una care cica are srl, e totul legal la ea....si s-a scapat intr-un comentariu spunand ca foloseste cardul de la Paxum... Pai intrebarea mea logica: Daca esti pe srl, bagi banii intr-un cont din Romania, nuuu?? Pai,,,,si daca banii intra in tara legal prin cont romanesc, de ce mama naibi foloseste card Paxum?
))
Si sunt multe studiouri care spun ca la ei e totul roz ca sa te duci la interviuri, dar si la ei e scroafa moarta-n cotet
))
Succes tuturor in ceea ce faceti, nu mai haliti toate cretinismele. O seara minunata va doresc!
Si nu-i problema, imi dau seama de unele persoane de pe forum...mai era una care cica are srl, e totul legal la ea....si s-a scapat intr-un comentariu spunand ca foloseste cardul de la Paxum... Pai intrebarea mea logica: Daca esti pe srl, bagi banii intr-un cont din Romania, nuuu?? Pai,,,,si daca banii intra in tara legal prin cont romanesc, de ce mama naibi foloseste card Paxum?
Si sunt multe studiouri care spun ca la ei e totul roz ca sa te duci la interviuri, dar si la ei e scroafa moarta-n cotet
Succes tuturor in ceea ce faceti, nu mai haliti toate cretinismele. O seara minunata va doresc!
-
Veronica22
O sa-mi permit sa-ti raspund eu:
1. Taxa ptr wire transfer e $45, in timp ce ptr Paxum e vreo 5$ sau gratis.
2. Sunt site-uri care nu accepta sa faca plata decat intr-un cont pe numele tau (MFC, Streamray, OF...or mai fi si altele). Conturile business deschise in Ro nu sunt pe numele tau ci pe numele firmei. Se poate demonstra ca tu esti beneficiarul banilor dar este mult mai dificil fata de Paxum.
3. Majoritatea bancilor nu mai accepta sa lucreze cu acest domeniu. Pot spune cu certitudine ca Libra Bank accepta, dar nimic nu garanteaza ca nu-si vor schimba si ei politica.
Nu este nimic dubios si ilogic ca alegi sa-ti incasezi banii prin Paxum si apoi ii transferi in contul Ro, ci doar mult mai convenabil si comod. Cand trimiti extrasul contabilei oricum il trimiti si pe cel de la Paxum asa ca nu se pune problema de vreo ilegalitate.
1. Taxa ptr wire transfer e $45, in timp ce ptr Paxum e vreo 5$ sau gratis.
2. Sunt site-uri care nu accepta sa faca plata decat intr-un cont pe numele tau (MFC, Streamray, OF...or mai fi si altele). Conturile business deschise in Ro nu sunt pe numele tau ci pe numele firmei. Se poate demonstra ca tu esti beneficiarul banilor dar este mult mai dificil fata de Paxum.
3. Majoritatea bancilor nu mai accepta sa lucreze cu acest domeniu. Pot spune cu certitudine ca Libra Bank accepta, dar nimic nu garanteaza ca nu-si vor schimba si ei politica.
Nu este nimic dubios si ilogic ca alegi sa-ti incasezi banii prin Paxum si apoi ii transferi in contul Ro, ci doar mult mai convenabil si comod. Cand trimiti extrasul contabilei oricum il trimiti si pe cel de la Paxum asa ca nu se pune problema de vreo ilegalitate.
Hmm...nu... tipa spunea ca are srl si ca are totul 100% legal. Spunea din discutiile de pe forum ca are cont personal si nu business, Ea spunea ca baga banii in Romania prin cont romanesc. Hai sa gandim logic: Bagi banii prin Ing...ok? Sau Libra...etc... DE CE DACA AI BANII IN ROMANIA II SCOTI CASH DE PE CARDUL PAXUM?? adica ea baga cardul fizic paxum in bancomat sa scoata banii.... Nu-i normal sa ii scoti de la Ing sau Libra....unde spui ca ai contul?
Ea nu a spus ca declara banii prin declaratie la anaf....cica are srl... Ceva aici nu se leaga...
Ea nu a spus ca declara banii prin declaratie la anaf....cica are srl... Ceva aici nu se leaga...
-
Veronica22
Mda, nu stiu cine e tipa intrucat sunt noua pe forum si nu sunt la curent cu toate discutiile dar pot spune SIGUR ca nu poti transfera bani dintr-un cont personal intr-unul business. Adica tehnic se poate dar nu este in regula. Poti face asta doar sub forma de imprumut catre firma iar la detalii plata sa mentionezi ceva de genul "creditare firma". Chiar daca este firma ta, firma este o entitate cu totul diferita si banii tai personali nu sunt si banii firmei, iar banii firmei nu sunt banii tai personali...deci da, acea persoana mintea pe undeva sau habar nu avea cum functioneaza lucrurile.
mda, ce incercam eu sa zic, este ca ea minte cu srl -ul. Nu poti sa ai banii intrati in Romania(sa zicem ing...sau oricare alta banca) si sa bagi cardul fizic de la paxum in bancomat pt retragere... Pt ca banii i-ai transferat aici, si in acest fel nu-i poti retrage decat de la banca unde i-ai transferat.
-
Veronica22
[USER=9194]Cata[/USER] da, clar nu se poate.