Help! Declaratie venituri 2023
-
Intheshodow modelul nu este angajatul sitului , de asta nu ne platesc salariu si sanatate ,,, dar avem un contract de colaborare semnat cu situl si prestam niste servicii pentru care ei ne platesc . Una e sa primesti bani de la un membru pers fizica si alta de la o firma , clar tu prestezi niste servicii pentru ei sa fii platit . Ca pana acum a mers asa f bine, dar mai stam pe aici si mai vedem , nu au dat leagea asta doar ca sa stam noi pe forumuri sa ne intrebam una alta, ci ca sa se incaseze taxele ..iar de acum le vor veni informatiile la nas .
-
Nu este trb site ului daca eu declar sau nu…este fix trb mea,eu le dau procent si punct,nu ma obliga pe mn xcams sau orice alt site sa mi declar banii
-
nu te obliga situl , nici eu nu am auzit asta ., eu stiu doar de la contabila ca cei de la anaf asteptau aceasta lege sa oblige siturile sa dea informatii despre fiecare rezident care incaseaza bani , poate ca situl nu te obliga dar te toarna si tot naspa e .. cu siguranta la anul vom sti exact ca anaf nu vine in primele luni .. ei vin mai tarziu de regula
-
Nu cred nimic de nici o lege si de nici un anaf pana nu vad cu ochii mei,eu nu ma iau dupa ce se aude si ce se zvoneste,cand oi primii citatie de la anaf,atunci cred,pana atunci nu cred nimic
Deea, tax id ti l-au cerut pentru ca au raportat si de acum inainte nu mai poti incasa fara firma si fara sa declari. Legea spune ca trebuie sa iti ceara pe 5 ani, la majoritatea modelolor de care am auzit asa le-au cerut. Si eu am incasari pe mfc, nu foarte mult pentru ca nu am prea stat pe el, pe of si pe cb.
[USER=8929]Intheshadow[/USER] e enorma panica. Daca nu ai nimic pe numele tau, ca vin ei sau ca declari tu..e diferenta de vreo 7% extra la plata. in cel mai rau caz, cu suspendare. Cum dreaq ajungeti unii pe internet...si cica mai suntem si poligloti. In loc sa pierdem timp pe forumuri cu tentative de inducere panica, hai sa citim ceva legislatie. Ca juta mai mult si pentru prezent, si viitor.
Buna fetelor! Stiu eu o fata, s-a dus sa declare la anaf acum 2-3 saptamani platile pe 2023...de frica cu dac7. A primit plic sa plateasca pt ce a declarat ea. A declarat doar site urile cu probleme. Cei de la anaf nu au intrebat nimic. Nu te ia nimeni pe ultimii 5 ani. Ea a facut cam 30.000 lei pe site urile paracioase si a spus ca are doar 10% sa dea. Nu a fost intrebata nici de ce scoate mai mult de pe card decat a declarat. Nu i-au cerut jumate cum ziceti unii dintre voi. Nu te intreaba nimeni nimic de acum 5 ani. Nu va mai panicati atata. De multe ori cand citesc genul asta de comentarii de pe forum, prefer sa nu va mai raspund. Prea multa panica degeaba. O zi frumoasa va doresc.