Help! Declaratie venituri 2023
-
Intheshadow
Este panica pt voi,eu nu ma panichez deloc,fiecare face ce vrea si cu asta punct
-
Intheshadow
Nu te am jignit cu nimic,ti am spus ca ai o prb la cap si cu ceritudine ai,chiar daca tu nu mai colaborezi cu sm in anul 2024,nu ti se sterge nimic…ramai in baza lor de date si daca vor raporta si ai facut mai mult de 2000€,atunci ti se va da si tie raport la Luxembourg,deci te rog sa nu mai aberezi
Nuuu,te rog,posteaza in continuare ce banuiesti ca se va intampla,ca toate celelalte. Cum poti sa ne lasi asa fara sa banuim ce o sa se intample?
Nici una nu ati spus niciodata nimic concret.doar ce ati auzit de la nu stiu cine si toate ati bombardat site-urile cu intrebari de cacat.nu ati vrut sa intelegeti sa lasati lucrurile asa cum sunt si daca vreti cu adevarat sa intrati in legalitate,sa va duceti dracu la un contabil sau la o firma specializata sa va invete ce sa faceti.nu sa va dati cu parerea toate batutele in cap pe forumuri.ca niciodata nu veti afla lucruri sigure decat de la persoane care intr-adevar se ocupa cu asa ceva.
Nici una nu ati spus niciodata nimic concret.doar ce ati auzit de la nu stiu cine si toate ati bombardat site-urile cu intrebari de cacat.nu ati vrut sa intelegeti sa lasati lucrurile asa cum sunt si daca vreti cu adevarat sa intrati in legalitate,sa va duceti dracu la un contabil sau la o firma specializata sa va invete ce sa faceti.nu sa va dati cu parerea toate batutele in cap pe forumuri.ca niciodata nu veti afla lucruri sigure decat de la persoane care intr-adevar se ocupa cu asa ceva.
-
Intheshadow
Se raporteaza in Luxembourg doar,asta daca s o raporta si da,siteurile mai si mint,dc ar spune adev?
-
Intheshadow
La fel a detaliat si Xlove,a fost si seminar pt dac7 si oamenii au spus clar ca ei dau raport in Luxembourg,nu la autoritatile locale
-
Veronica22
Cata, confirm cele spuse de tine. Si eu am depus declaratia pe 2023, nu am primit plic acasa, dar mi-a aparut in SPV de plata exact ce am declarat.
ANAF te ia la purificat pe ultimii 5 ani (dupa 5 ani datoria se prescrie) atunci cand are niste suspiciuni in privinta ta. Daca esti genul care a incasat multi bani si te-ai flexat peste tot cu masini, vacante, haine de lux dar tu nu ai platit 1 leu la stat...atunci da e foarte posibil sa se intample asta
ANAF te ia la purificat pe ultimii 5 ani (dupa 5 ani datoria se prescrie) atunci cand are niste suspiciuni in privinta ta. Daca esti genul care a incasat multi bani si te-ai flexat peste tot cu masini, vacante, haine de lux dar tu nu ai platit 1 leu la stat...atunci da e foarte posibil sa se intample asta