Help! Declaratie venituri 2023
-
biablondina
Eu nu inteleg intheshadow si Figuri voi traiti intr-o ignoranta completa. Aveti toate detaliile pe internet, aveti confirmari si raspunsuri de la agentii de suport de la fiecare site in parte. Cum puteti sustine in continuare ca e o aberatie si ca ei nu vor da datele mai departe? Nu conteaza ca site-ul este in SUA sau in Insulele Canare. Atat timp cat au vanzatori localizati in uniunea europeana ei trebuie sa se supuna legilor respective in ceea ce priveste agentii economici cu care colaboreaza. La fel cum pana acum daca selectai ca esti din SUA pe orice site iti cerea detalii in plus. Tax number, declaratie W8 si asa mai departe.
Acum inteleg si eu de ce stai idioatele alea langa pești lor deși le cheltuie toti banii.Ca e in sangele lor sa fie sclave.ce dracu nu ai inteles nimic din ce am zis.chiar daca ar raporta la anaf,tot ar fi mai mica amenda decat daca ai plati taxele.bine,asta daca nu faci videochat doar asa ca iti place sa te vada lumea in pizda goala si castigi doar 20-30 de dolari pe zi.aveti cate unele un creier...
Nu o sa mai imi bat capul cu acest subiect.Unele sunteti prea proaste pentru secolul asta.nu meritati atata bagare in seama
Nu o sa mai imi bat capul cu acest subiect.Unele sunteti prea proaste pentru secolul asta.nu meritati atata bagare in seama
-
Intheshadow
Biablondina mergi fata mea si legalizeaza te si lasa ma pe mn,ascultati pe toti care va baga in cap tot felul de tampenii,stati si asteptati si vedeti ce se intampla si dupa vorbiti…si apropo am o intrebare pt voi care sariti in sus:acum 5,10,12 ani unde erati de nu v ati legalizat?
Acum 10 12 15 ani nu era noua lega Dac7 ! Si siteurile aporpo da au confirmat ce sunt obligati sa ne trimita datele astazi am vb cu ei prin mail si mi au confirmat acest lucru si mi au recomandat ei personal sa ma duc sa iau legatura cu un contabil daca sunt la negru ! Deci sa ne intelegem pt cei care spune ti ca e totul o aberatie si ca nu e treaba serioasa ! CEI DE LA SITEURILE AU CONFIRMAT ACEST LUCRU SI NE INDRUMU PE TOTI SPRE LEGALIZARE ! Usor usor ne vor salta pe toti cei care am facut evaziune fiscala de la A la Z nu sti cand te va lua la bani marunti pt ca suntem fff care am facut la negru poate sa fie peste 1 zi 2 3 1 luna 2 3 1 an 2 3 nu se stie dar de luat ne vor lua pe toti ! PANA ACUM AU INCHIS OCHII DAR ACUM E FOAME DE BANII LA STAT TOCMAI DE ACEEA SI NOUA LEGE CARE NE VIZEAZA PE TOTI CEI CARE AM FACUT CHAT ONLY SI ASA MAI DEPARTE !
-
AlexxaSymbol
In loc sa stati sa va injurati fara niciun rezultat constructiv, doar pierdere de timp si nervi, ar trebui sa lasati sa scrie doar fetele care au informatii reale si de ajutor sa scrie. Daca luati legatura cu un contabil intrebati va rog daca putem plati taxele ca si persoana fizica sub forma de drepturi de autor an de an fara sa intram in activitate cu caracter de continuitate si sa ne oblige sa ne facem pfa sau srl. Asta e marea intrebare. Ca sa dai 6% impozit, ca ai cote forfetare 4% reduse pe drepturi de autor, plus cas si cass, nu ar fi un capat de lume. Singura dilema este doar daca putem ramane persoane fizice, fara sa fim obligate sa ne autorizam, si sa platim an de an in categoria drepturi de autor. Mai are cineva informatii recente despre treaba asta ?
-
anabeauty37
Deea, raspund fix pentru tine. anul trecut eu am postat pe adultvideochat ce mi-a spus firma de contabilitate unde merg eu , ca Anaf va avea toate informatiile direct de la situri si ca de acum nu se mai poate scoate la negru , si eu am crezut ca e o inventie , uite ca dupa cateva luni a si aparut aceasta directiva, deci daca dansii stiau ca se va intampla asta din surse de la anaf, clar ca totul va fi raportat . cui nu ii pasa sa fie sanatos, eu nu vreau sa conving pe nimeni nu e treaba mea, dar daca ajuta pe cineva ca tine sa nu intre in belele pe viitor, m-ar bucura . Alexxa, ultima data cand am mers la conta am spus doamnei ca fetele onlnie spun ca se poate plati si asa ca pers fizica, mi a spus sa faca cum cred dar o sa mearga asta probabil pana se prind cei de la anaf si vin dupa sa ceara .. deci dansa sustine ca nu e ok varianta cu platit ca pers fizica dar sper sa afli si alte papreri, pe toate forumurile primesc mesaje, fete merg la contabili care ori le refuza din cauza domeniului, ori habar nu au .. sper sa te lamureasca careva ..Parerea mea daca cineva trebuie si vrea sa intre in legalitate sa o faca cum trebuie, fetele nu prea vor sa dea detalii danr sunt destule care au avut ba contabile care nu au depus bilantul cum trebuie, ba ele de capiul lor si acum au anaful pe cap ..