experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
kapena

Bună.Azi am încercat pentru prima dată sa alimentez Revolut prin cardul Paxum Mastercard fizic și îmi da errore dupa introducerea parolei 3D. Nu mai este acceptat pe Revolut sau este o problema de la Paxum? A mai incercat cineva? Azi nu am avut ocazia sa verific dacă funcționează pentru plățile online.
No avatar
a.cat

kapena;n60305 wrote: Cum nimeni dintre cei care folosesc transferuri Paxum-Revolut, nu au vrut să mă ajute cu un răspuns ...Revin cu răspunsul celor de la Paxum. Poate interesează pe cineva. Tentativa mea de a evita nenumăratele erori pentru o simplă plată online si o parte din comisioanele Paxum,au eșuat. Vroiam să transfer sume mici,pentru tranzacțiile online cu care aveam mai mereu probleme direct cu Paxum.Dacă știe cineva si alta metoda...

Daca te ajuta , si eu momentan am facut o pauza de transferuri Paxum-Revlout de cand au scos optiunea de a face top-up in USD . momentan cum vad eu mai rapid si economic pentru mine este Paxum-Monese , asa : din contul usd , sau euro , dau Transfer Funds , selectez tara unde am contul de euro pe Monese (in cazul meu Belgia, posibil in majoritatea cazurilor ) , Selectez SEPA transfers , pun contul de euro Monese si selectez transfer in Euro . fee-ul este mai mic (2.5 USD) si desi imi face conversie pe paxum din usd in euro macar ii pot pastra in euro daca am nevoie pentru chirie spre exemplu, sau selectez contul de RON din Monese , si fac transferul in RON .Desi este mentionat ca dureaza cateva zile , in general transferul intra in ziua respectiva sau urmatoarea zi, depinde de ora transferului . ca exemplu am transferat Joi ora 4am , au intrat pe Monese Vineri ora 8PM . Dupa daca tot pe Revolut vrei sa ii folosesti ,poti face top-up cu un card virtual la Monese pe revolut .
Comparativ cu costurile de la bancomat pentru retragere la bancomate Union , in situatiile in care nu este nevoie de banii respectivi in urmatoarele 24-48 ore , prefer sa dau doar 2,5$ fee + conversia decat la retragere unde am conversia de moneda , fee-ul bancomatului de 19.5 lei + 3% din suma retrasa (daca se face conversie , spre exemplu cont USD- cash RON) , +2$ din fiecare transfer si asta la fiecare 225-230$ (aprox 1000 lei) .

mi-am pierdut 2 saptamani facand teste cu niste sume, incercand diferite metode si cat de repede ajung (sau daca ajung) + fee-urile si momentant varianta asta de transfer + scos de la bancomat la urgente e cea mai eficienta in cazul meu .

detaliile bancii Monese Euro , in caz ca nu se completeaza automat cand adaugati IBAN-ul :
swift code - PESOBEB1
bank adress - Avenue Arnaud Fraiteur 15-23
bank CIty - Ixelles
state - Brusseles
zip code - 1050
country - Belgium
lulu

buna . ce atm iti ia. comision 19.5 ron ? si de ce bancomate union te referi cand exista paxum mastercard ?
No avatar
Sophie011188

am patit si eu, tot cam in data respectiva, initial am crezut ca e de la bancomat, dar pare ca nu. la mine au aparut banii imediat inapoi. dar tot spaima pana la urmatorul bancomat...
No avatar
Sophie011188

Nu cred ca mai foloseste nimeni revolut, de cand nu mai functioneaza top-ul... nu din rea vointa nu a raspuns nimeni... inteleg din ce ti-au raspuns ca nici transfer catre iban de revolut nu mai merge?
No avatar
alices

buna fetelor,voi ati primit bani de pe chaturbate?
No avatar
Intheshadow

Nu,dupa masa sau la noapte probabil ii trimit
No avatar
alices

multumesc de rasp ,pupicii
No avatar
Intheshadow

Cu placere scumpa te pup si eu
No avatar
Ninanina

Azi e Washington's birthday, pare a fi sărbătoare legala in USA, ar putea afecta oare daily payment la cb?
Scrie răspuns