Adevar sau Provocare!!!
ca tot veni vorba de jocuri,joculete si asa mai departe: chiar in seara asta cand m-am logat, am dat de un membru pe xlove...cam pretentios, sau cu multa carte, sa zic asa. m-a luat in privat ca sa imi adreseze intrebari de cultura generala. stiam unele raspunsuri, pe altele le cautam pe Google :)) dar mi s-a parut inedita ideea lui. mi-a zis ca privatul va tine atat timp cat voi sti raspunsurile :)) s-a terminat dupa o ora jumatate, nu pentru ca nu mai stiam raspunsurile, ci pentru ca trebuia sa se intalneasca cu un prieten vechi.
Un joc la fel de interesant este sa scrii pe niste biletele anumite lucruri (care tin desigur de ceea ce ne intereseaza :P), de exemplu: bra off, wear heels, play nipples, give a kiss etc, orice doriti voi. Aceste biletele se vor pune intr-un bol de sticla, iar membrii care vor dori sa joace acest joc, vor trebui sa ofere cate un tips (in valoare de 20 de tokens de exemplu) pentru fiecare biletel pe care tu il vei extrage din bol in locul lor :P.
Alessia;1623 wrote: Un joc la fel de interesant este sa scrii pe niste biletele anumite lucruri (care tin desigur de ceea ce ne intereseaza :P), de exemplu: bra off, wear heels, play nipples, give a kiss etc, orice doriti voi. Aceste biletele se vor pune intr-un bol de sticla, iar membrii care vor dori sa joace acest joc, vor trebui sa ofere cate un tips (in valoare de 20 de tokens de exemplu) pentru fiecare biletel pe care tu il vei extrage din bol in locul lor :P.
He he! Ce tare! Asta e chiar fain! In loc sa iti pui topic, faci biletele pentru norocosul castigator :) Voi incerca si eu, cred ca va atrage, e distractiv atat pentru mine cat si pentru membri. Ceea ce scrii pe biletele poti stabili impreuna cu membrii de exemplu si mai pui cateva biletele a caror continut sa il stii doar tu ca sa "condimentezi" putin jocul, sa ii tii in suspans. Super! :>
Alessia;1623 wrote: Un joc la fel de interesant este sa scrii pe niste biletele anumite lucruri (care tin desigur de ceea ce ne intereseaza :P), de exemplu: bra off, wear heels, play nipples, give a kiss etc, orice doriti voi. Aceste biletele se vor pune intr-un bol de sticla, iar membrii care vor dori sa joace acest joc, vor trebui sa ofere cate un tips (in valoare de 20 de tokens de exemplu) pentru fiecare biletel pe care tu il vei extrage din bol in locul lor :P.
Wow, foarte interesant. E si interactiv de pe o parte, iar pe de cealalta parte, o metoda ingenioasa de a face banuti, putin cu putin, dar aduni si membri totodata. Eu merg pe principiul ca trebuie sa adaugi si distractie in ceea ce faci, nu sa fii avida dupa bani, pentru ca ii vei face, dar la fel de repede se vor risipi. Prefer sa muncesc si rezultatele muncii mele sa fie de lunga durata. Cat de curand o sa pun in aplicare ceea ce ai zis. :)
Antonia;1625 wrote: He he! Ce tare! Asta e chiar fain! In loc sa iti pui topic, faci biletele pentru norocosul castigator :) Voi incerca si eu, cred ca va atrage, e distractiv atat pentru mine cat si pentru membri. Ceea ce scrii pe biletele poti stabili impreuna cu membrii de exemplu si mai pui cateva biletele a caror continut sa il stii doar tu ca sa "condimentezi" putin jocul, sa ii tii in suspans. Super! :>
Astazi am refacut joculetul acesta dar sub o alta forma. Am cris pe o coala mare numere. In dreptul fiecarui numar am pus cate un biletel impaturit astfel incat sa nu se vada ce e scris pe el, si in mijloc am pus "pretul": 15 tk-surprise. Membrii alegeau un numar de pe tabla dupa ce imi ofereau cei 15 tok, iar eu le daruiam surpriza ascunsa in biletelul impaturit. A fost foarte amuzant, nici nu mi-am dat seama cand au zburat cele 8 ore de munca si la sfarsitul turei, am plecat foarte multumita de la caserie.
Va sfatuiesc sa incercati si voi, insa parerea mea este ca nu e ok sa facem asta in fiecare tura, va deveni plictisor si pentru noi si pentru membri. :*:*:* Spor :x
Antonia;1907 wrote: Astazi am refacut joculetul acesta dar sub o alta forma. Am cris pe o coala mare numere. In dreptul fiecarui numar am pus cate un biletel impaturit astfel incat sa nu se vada ce e scris pe el, si in mijloc am pus "pretul": 15 tk-surprise. Membrii alegeau un numar de pe tabla dupa ce imi ofereau cei 15 tok, iar eu le daruiam surpriza ascunsa in biletelul impaturit. A fost foarte amuzant, nici nu mi-am dat seama cand au zburat cele 8 ore de munca si la sfarsitul turei, am plecat foarte multumita de la caserie.
Va sfatuiesc sa incercati si voi, insa parerea mea este ca nu e ok sa facem asta in fiecare tura, va deveni plictisor si pentru noi si pentru membri. :*:*:* Spor :x
Ah, interesant. Si sa ai vreo 8-10 biletele scrise, sau chiar mai multe, ca ar capta si mai tare atentia si interesul membrilor. Ideea este ca trebuie sa venim mereu cu cate ceva nou, pentru a nu deveni plictisitoare in fata camerei. Ne-am plictisi si noi, dar ce e si mai grav, s-ar plictisi membrii si ar pleca in cele din urma.
Foarte tare!L-am jucat si eu de cateva ori cu 2 membri.Culmea,ma asteptam sa mi se atraga atentia ca aleg des ,,ADEVAR'',dar nu a fost asa,erau foarte incantati ca sunt obligata sa spun adevarul.:)))).Existau si provocari,mai mult pentru ei.L-am provocat pe unul dintre ei sa ma ispiteasca asa de tare incat sa-i acccept cererea de privat.:))))Pacat ca era student si nu avea prea multi de tokensi....
Unii membri intra pe site-uri deoarece sunt plictisiti si astfel de jocuri le pot schimba starea de spirit,sunt mai veseli si plini de viata.Le propun cateodata sa jucam Poker pe dezbracate si accepta entuziasmati.Sunt o fana inraita a acestui joc si de multe ori acestia pierd ,iar eu raman imbracata pana-n gat.:)))))