Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
evafromheaven

MissM;n59877 wrote: Bună, aveți idee dacă și pentru pfa este nevoie sa ți deschizi paxum business ? Mulțumesc

Da,din cate stiu,daca vrei PFA recomand solo.ro
No avatar
lube69

ce fraiere sunt bancile ! de ce nu accepta oare? doar isi iau comisioane ! fiecare banca are anumite reguli asta clar
No avatar
AlexxaSymbol

Ce amuzant suna PFA in domeniul asta... pe fetele de la bulevard le obliga sa se autorizeze in activitatea economica cu forma de continuitate? Ati intalnit prostituate autorizate? :)))
Ca sa devi PFA nu iti cereau o diploma sau studii in domeniu? Iti scoti la imprimanta contractul cu site-ul sau ce le duci? :))
lulu

Veronica . ai fost si le ai spus ca si persoana juridica sau fizica ? am auzit ca. same banks au inchis conturi pers fizica cu bani trimisi insa. same bank la pers juridica au acceptat .. nush acum mai multe detalii
No avatar
alisa28

ladybluecat;n59856 wrote: Buna! Ati primit si voi acest mesaj de la Xmodels?

In order to facilitate smoother transactions and comply with future regulatory requirements, we kindly request your assistance in providing us information about your current business situation, as we have noticed you have not uploaded any operative business registration forms during your registration for the fiscal year of 2022. While we do not plan on communicating the revenue earned by you during your time on XCams-Models, this information is crucial for our records and helps us maintain the conformity, accuracy and security of our financial transactions by including either the VAT or business registration number.

For countries residing in the European Union, the collective VAT number is a necessity for transparent invoicing, however there are country specific alternatives which can be used as substitutes, for example:
............................................. si asa mai departe.

eu nu am primit nimic de la ei momentan. În contul de model ti a trimis mesajul?
No avatar
Veronica22

[USER=4817]lulu[/USER] da, am spus clar ca am o societate al carei domeniu de activitate este videochat.
No avatar
evafromheaven

Cei de la Solo cer diploma de liceu
lulu

ana din paxum bussines spre banca trimiti de fiecare data cand primesti de la platforme pt fiecare platforma in parte sau poti sa trimiti sumele adunate primite de la platforme intr un singur transfer catre banca ?
No avatar
MissM

da stiam de ei ,le-am trimis mail,astept raspuns,ma interesa situatia cu paxum ,ca nu as vrea sa-mi bat capul cu business mai ales ca am tot citit ca sunt n probleme .Merci de raspuns.Spor
No avatar
AlexxaSymbol

Eva, tu asa ti le achiti? Ne poti da mai multe detalii, cum si ce platesti?
Scrie răspuns