Help! Declaratie venituri 2023
-
AnaAreMere
"Updateaza-te și tu" nu este nimic greșit, jeg ordinar. Nu este un pleonasm întrucât nici "fă-te și tu bine!" nu este un pleonasm. Vezi ca ești atât de proasta și de inculta încât îmi sari mie la gât pentru nimic, în timp ce eu îți număr dintr un foc lipsa de semne de punctuație și greșelile gramaticale. Revenind. Deci tu, pe lângă ca ești o analfabeta, o evazionista, un cyberbully, folosești slur-uri, acum ești și proxeneta? Pai fata mea, locul tău e clar la pușcărie, nu pe forumuri. Ai deja 4 infracțiuni la activ. Also, ai grija ca poate îți afla cineva IP-ul și te dă în gât și la anaf și pe la judecătorie. Expui fapte foarte grave deja pe acest forum și nu te vad bine deloc. Ai grija. Atât îți spun.
-
AnaAreMere
Am uitat sa menționez: "handicapata" este tot un slur, țărancă inculta rămasă în anii 2000. Fa-ți un research înainte sa folosești cuvinte care pot discrimina o categorie sociala de oameni. Repet a nu știu câta oară: ESTI IN FUCKING 2024. Te trezești și tu o data? Nu ai voie sa folosești jigniri discriminatorii pentru o anumita categorie sociala, nu ai voie sa încurajezi la bullying și harassment. Sunt fapte de natura penala ce se pedepsesc conform codului penal, cretino! Chiar vreau ca un admin sa intervină și să-ți iei un mare ban. Cine dracu' s-ar antura cu tine? Ești o infractoare de ultima speță posibilă.
Fraza "updatează-te și tu" conține un pleonasm, deoarece termenul "updatează" sugerează deja realizarea unui "update" sau a unei actualizări. Astfel, adăugarea lui "și tu" poate fi considerată redundantă. Fraza ar putea fi simplificată la "actualizează-te" sau "updatează-te." Asta daca vrei sa inveti sa vorbesti corect parașuto
-
AnaAreMere
Fa cretino și idioato! Exista dicționar de pleonasme, infractoare ce ești! "Update" înseamnă actualizați in limba engleza, NU EXISTA CA VERB IN LIMBA ROMANA, EU L AM FACUT VERB IN LIMBA ROMANA, TARANCA PROASTA ȘI BĂȘITĂ FĂRĂ 2 NEURONI! In 2024 poti folosi termeni din limba engleza pe care sa i folosesti cu ajustari in limba romana. Dacă voiai sa te legi de mine te ai fi legat "-te" și apoi de "și tu" pe care l am folosit SPECIAL ca să întăresc un argument. Ce ai scris tu mai jos cu google translate nu e valabil pentru limba engleza și nici pentru limba romana, taranca inculta care nu-și cunoaște nici gramatica, ortografia și punctuația propriei limbi, dar mite limba engleza.
)))) Asa e când n ai de ce sa te iei de o persoana pt ca scrie și se exprima impecabil. Also, dacă te deranjează Romgleza, te poftesc alături de toți nostalgicii comuniști și rusofili, ca aici, printre oamenii tineri și smart nu iti găsești locul din păcate. Ești blocata pe vechi, undeva în abisul scolii generale în care nu știi nimic, ești inculta și analfabeta, nu cunoști nicio limba străină și rupi translate-ul când îți bag câte un neologism. Nu mai plânge, ca o sa ai timp destul sa plângi când vine balena albastra sa te ia sa te bage la zdup. Vezi sa îți faci și o clisma înainte, jeg uman. Sper sa putrezești în pușcărie! PS: prostituată si parașuta ești tu cu ma ta și toată familia ta! Marș!
-
AnaAreMere
Poate fi redundant, dar nu greșit. Poate fi simplificată = nu înseamnă că e greșit. E repetitiv? Sigur. De ce ma repet? Pentru ca nu ai capacitatea sa înțelegi din prima. Ai nevoie de translate pentru orice. Dar pentru ca tu REAL nu ai ce sa mi reproșezi judecând după felul în care scriu și ma exprim, o sa îți postez un SS cu mai multe gafe pe care le ai făcut aici pe forum, în încercarea ta de a lua la p*la pe toată lumea de pe acest forum. Lectura plăcută, analfabetuțo! :*
-
AnaAreMere
Vezi PM, cacacioasa mica. Și sa-mi fii recunoscătoare ca nu te-am făcut de ras public luându-ți la puricat toate greșelile de exprimare, scriere, ortografie și punctuație pe care le-ai avut de-a lungul timpului prin postările de pe acest forum aici, public direct pentru ca 16 screenshot-uri nu încapeau intr-o singura postare. De asemenea, după cum ti-am atras atentia si in PM, pe lângă toate mizeriile de trăsături de caracter pe care le ai și pe care știi ca le ai deja, ești și o mincinoasa mica. Cică tu nu faci videochat dar te citez "ma încadrez în limita de 12000 pe un cont, dacă depășesc fac alte conturi pe alte nume pentru ca mie îmi place sa păstrez tot pentru mine:)))" am încheiat citatul, doar ca nu am scris la fel de deplorabil ca și tine pentru ca ma ia cu amețeală și nu pot sa cobor atat de jos, în mocirla, lângă tine. Revenind, asta înseamnă că și tu ești tot o prostituată si o sugatoare de plastic ca noi.
))), deci mie, pe lângă toate adjectivele pe care ți le-ai atribuit deja singura pana acum și pe care le conștientizezi foarte bine, îmi miroase și a ipocrizie. Faci aceeași meserie dar noi suntem prostituate, parașute, wc-uri, sugătoare de plastic iar tu o panseluța mica și firava care Doamne ferește sa facă asta.
)))) te-ai făcut de cel mai mare cacat de când ai intrat în acest forum și am sa ma ocup personal ca asa ai sa și ieși. Pana fie vei fi banata, fie vei veni aici plangand ca te saltă mascații de infractoare ce ești.
))) Drum bun, cale bătută și somn pufos în perna în care plângi pe Xanax.
)))