Help! Declaratie venituri 2023
Cata;n59629 wrote: Da, spune ca daca ai depasit 2100$ anual. Oricum pe contul asta nu am facut bani, nu ma incadrez. Dar este bine de stiut pt toata lumea ca si ei dau informatii. O zi buna sa aveti.
Deci stripchat declara? Nu au zis nimic concret deocandata
Deci stripchat declara? Nu au zis nimic concret deocandata
evafromheaven;n59535 wrote: Din 2023 se modifică baza de calcul a contributiilor sociale de sanatate (CASS), coborând de la 12 salarii minime brute la 6 salarii minime brute. Ca și în cazul pensiei, a fost introdus și un plafon de 24 de salarii. Astfel, dacă venitul net va fi:
Mai mic de 6 salarii - nu este obligatorie contribuția la sănătate
Între 6 și 12 salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 6 salarii (18.000 lei) și este de 150 de lei pe lună.
Între 12 și 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 12 salarii (36.000 lei) și este de 300 lei pe lună.
Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 600 lei pe lună.
buna . ai 2 post uri ref la acelasi lucru . pana la urma care este. valabil in acest moment ?Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 1.500 lei pe lună. sau
Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 600 lei pe lună. ? multumesc
Mai mic de 6 salarii - nu este obligatorie contribuția la sănătate
Între 6 și 12 salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 6 salarii (18.000 lei) și este de 150 de lei pe lună.
Între 12 și 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 12 salarii (36.000 lei) și este de 300 lei pe lună.
Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 600 lei pe lună.
buna . ai 2 post uri ref la acelasi lucru . pana la urma care este. valabil in acest moment ?Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 1.500 lei pe lună. sau
Peste 24 de salarii - Contribuția se calculează raportat la plafonul de 24 salarii (72.000 lei) și este de 600 lei pe lună. ? multumesc
-
evafromheaven
Unul e pt pensie si celalalt pt sanatate.
Deci amandoua.
O groaza de bani
Deci amandoua.
O groaza de bani
Buna tuturor . De intrebat tot s a intrebat referitor la intrarea in legalitate . Insa nimeni nu a scris concret un cod caen sau coduri. pe care efectiv le foloseste in cadrul firmei pe care a facut o si totul a fost ok .Sau banci cu care lucreaza in cadrul societatii si cu care nu au avut probleme in ceea ce priveste transferurile bancare catre acestea de la site-uri .... sau pasi mai detaliati .. care sa ajute eventual pe cei care au intrebat . Pareri gasim peste tot insa cred ca daca avem ocazia si putem sa ajutam sa si o facem . multumesc
am citit azi o postare facuta in 2023 de catre cinva .... am primit azi o instintare din partea Anaf Antifrauda prin care mi solicita sa comunica informatii/documente suplimentare cu privire la incasarile efectuate pe platforma Chaturbate-Cosmo Payment ,aferente perioadei 2017-2022 .S-a mai lovit cineva de aceasta problema ? Cum ati rezolvat?. in conditiile in care precizeaza ca mereu a scos bani de pe card si nu a triis in cont bancar romanesc ... deci ......
Numai aberatii scrieti aici...sau...va luati dupa ce zic toti prostii...va meritati soarta unii...in special astia corectii care vor ei sa dea jumate la stat sa fie ei in regula.Sa stea luni de zile pentru o analiza.sa mori cu zile in spitalele astea jegoase unde te duci cu o boala si pleci cu 5.sa isi bata statul joc de voi.ca asa e corect domle ca asa merge treaba.merge pe dracu...doar in creierul vostru merge.
lulu;n59653 wrote: am citit azi o postare facuta in 2023 de catre cinva .... am primit azi o instintare din partea Anaf Antifrauda prin care mi solicita sa comunica informatii/documente suplimentare cu privire la incasarile efectuate pe platforma Chaturbate-Cosmo Payment ,aferente perioadei 2017-2022 .S-a mai lovit cineva de aceasta problema ? Cum ati rezolvat?. in conditiile in care precizeaza ca mereu a scos bani de pe card si nu a triis in cont bancar romanesc ... deci ......
De unde stie anaf ce lucrezi tu??? Anaf incearca orice varianta chiar sa.ti intre in pc sa te verifice. Tu spui ca nu lucrezi in videochat, spui ca intri acolo sa te distrezi, sa.ti faci prieteni noi.nu au voie sa.ti intre in casa decat cu mandat..daca tot stiu ca ai cosmo si incasezi sa se descurce singuri fara ajutorul tau.nu va intimidati fetelor cu tupeu mare ca innterlopii. İnseamna ca de la cosmo nu vad nic istoric incasari ciuciu! Pam pam
De unde stie anaf ce lucrezi tu??? Anaf incearca orice varianta chiar sa.ti intre in pc sa te verifice. Tu spui ca nu lucrezi in videochat, spui ca intri acolo sa te distrezi, sa.ti faci prieteni noi.nu au voie sa.ti intre in casa decat cu mandat..daca tot stiu ca ai cosmo si incasezi sa se descurce singuri fara ajutorul tau.nu va intimidati fetelor cu tupeu mare ca innterlopii. İnseamna ca de la cosmo nu vad nic istoric incasari ciuciu! Pam pam
-
AnaAreMere
Deci deja nu se mai poate cu personajul acesta Figuri sau cum dracului o cheamă. La orice postare și la orice scrie oricine sare de cur în sus. Propun banarea ei de pe acest forum definitiv. O persoana de genul care si-o cauta cu lumânarea la fiecare postare, jignește, înjură și spurca pe toată lumea nu-si are locul aici. N o interesează ca ea nu plătește taxe dar o f*te grija de ce fac sau ce vorbesc alții pe subiect, pe faptul ca alții sunt corecți. Fata mea, dacă te deranjează atat de mult ca alții nu vor și nu fac evaziune fiscala ca tine pentru o tara cu spitale jegoase pentru care tu consideri în mintea ta aia mica și îngustă ca nu ai datoria sa plătești taxe și impozite, emigrează fata mea. Ce dracu mai cauți aici? Efectiv? N ai spitale? N ai șosele? du te fata mea in vest dacă nu ți convine! Da vezi ai grija ca în vest nu prea merge cu evaziunea fiscala, s ar putea sa te lovești de o mica vacanta vestica pe la racorica dacă tot iti place si incurajezi la frauda fiscala. Ca aici mai e cum mai e, mai plătești o amenda știi cum e, dar în alte tari te baga direct pe celula fata mea nu știu cum să-ți spun ca nu te vad bine. Lasă oamenii in pace sa-si plătească taxele și vezi-ți tu acolo mai departe de evaziunea ta fiscala. Nu te mai baga în seama pe subiect ca te depășește și vezi sa nu te caute și pe tine anaful ca prea se umfla mușchii pe tine ca noi suntem prosti și tu ești deșteaptă. Vreau ca un admin sa baneze aceasta persoana hateful și orice attempt ca ea sa revină pe forum. Nu se poate sa se lege de oricine și sa arunce cu venin chiar asa degeaba, din simplul motiv ca nu toți vor sa fie infractori ca ea!