Pt SRL,trebuie contabilitate complicata ,deci alti 500 lei lunar pt contabila,adica 6000 lei anual .
Pt incasari mici nu prea se merita ca ramai cu f putin
Help! Declaratie venituri 2023
Eva, așa este. Eu am SRL și într-adevăr se adună foarte multe cheltuieli mari. La început nu îți dai seama, dar la finalul anului/respectiv ianuarie și februarie te arde la bani. Se adună foarte mult și dacă nu ești econom pe parcursul anului, să îți pui mereu deoparte suficient pt taxe, dividende și plafoane, fără să te bagi în ei. Practic tu nu rămâi cu mare lucru din banii munciți. Muncim pentru stat în mare parte. Cu cat încasările sunt mai mari cu atât cheltuieli mai mari. Nu mai pun și dacă ești la studio și le dai și lor jumătate.
Cata;n59593 wrote: Buna seara. Cei de la ManyVids au dat acum pe mail ca vor colecta datele conform legii Dac7. Culmea, ei sunt in Canada...
Sigur sunt din Canada ? Am si eu many vids dar nu prea intru on ca nu merge. Paxum nu declara veniturile modelelor? Eu stiam ca paxum e din Canada si nu declara nimic. chiar acum am vazut la stiri in reluare ca in Romania se chinuie anaf sa colecteze banii din videochat. Spre exemplu eu nu am primit acest mail de la manyvids .
Sigur sunt din Canada ? Am si eu many vids dar nu prea intru on ca nu merge. Paxum nu declara veniturile modelelor? Eu stiam ca paxum e din Canada si nu declara nimic. chiar acum am vazut la stiri in reluare ca in Romania se chinuie anaf sa colecteze banii din videochat. Spre exemplu eu nu am primit acest mail de la manyvids .
-
Intheshadow
Baga si tu cnp si lasa i incolo…sites din Canada si Usa nu au nici o trb cu legea dac7,doar sites care au platforma in Europa,care vor declara o vor face in Luxembourg si atat,nu pe Romania,si aseara se vb la tv ca anaful se chinuie sa impoziteze banii din adult si nu reusesc,deci daca legea se implementa aici,se dadea știrea ca industria adult va vii impozitata obligatoriu,deci nu te panica
Cata;n59607 wrote: Buna. Stiam de Canada, uite aici.
Nici eu nu stiam, m-am trezit aseara cu mail ca ei dau informatiile cu privire la plati si sa bag tax number ca altfel imi suspenda contul. Atat. Anul trecut nu mi-au dat nici macar o notificare. A fost asa de ultim moment.
Eu n.am primit! Oare de ce ?
Nici eu nu stiam, m-am trezit aseara cu mail ca ei dau informatiile cu privire la plati si sa bag tax number ca altfel imi suspenda contul. Atat. Anul trecut nu mi-au dat nici macar o notificare. A fost asa de ultim moment.
Eu n.am primit! Oare de ce ?
Am auzit si eu stirea, oricum nu e panica. Doar v-am spus ca am primit mail si ca este destul de ciudat, ei fiind din Canada. Nici eu nu inteleg de ce o fac. Puteti sa dati mail la ManyVids si sa ii intrebati.
Cand am vazut aseara mailul nu mi-a venit sa cred ce citesc. Oricum nici n-am facut aia 2000 de euro pe an... Nici n-au ce date sa trimita la mine.
Cand am vazut aseara mailul nu mi-a venit sa cred ce citesc. Oricum nici n-am facut aia 2000 de euro pe an... Nici n-au ce date sa trimita la mine.
-
anabeauty37
daca sunt in cipru pentru cine lucreaza cu ei trebuie luat de la anaf cod intracomunitar ..