Help! Declaratie venituri 2023

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
evafromheaven

Daca nu va intereseaza subiectul,nu trebuie sa cititi si mai ales sa raspundeti la topic.
Nu inteleg rautatea unora
No avatar
Figuri

Tu nu intelegi rautatea unora.Altii nu inteleg obsesia ta fara rost...asta e viata,nu ai ce face...
No avatar
lube69

EVA Nu este vorba de rautate, este vorba ca tu esti obsedata de a futeeee_eee lumea la cap, ai probleme clar asta
No avatar
evafromheaven

Nu este o obsesie ,este un subiect destul de important.
Dar locul discutiei nu e potrivit ,se pare.
Este un forum ,vorbim despre tot ce este legat de videochat!
Nu inteleg de ce va deranjeaza atat de tare .
O sa incetez sa mai comentez sau sa postez ceva,sa deranjez sau sa incep cearta e ultimul lucru pe care mi l-am dorit cand am deschis acest topic .
Good luck at work !
No avatar
evafromheaven

Chiar rog un admin sa stearga topicul ,se pare ca nu intereseaza pe nimeni si doar deranjeaza
No avatar
AnaAreMere

Sunteți de o nesimțire incomensurabila. Fata asta a postat tocmai în ideea în care toată lumea sa ia la cunoștință faptul ca de anul acesta nu mai merge cu vrăjeală si voi o faceți cu ou si cu otet. Sunteți ultimele si altceva nu am ce sa spun. Ce face statul roman? Vrei sa vina statul roman sa-ti dea ție ceva? Tu ce dai fato la schimb? Ce dai? În orice tara din lume astea CETATENII CONTRIBUIE LA ECONOMIA STATULUI! Pentru ca asa funcționează! Statul plătește salarii, construiește infrastructura, plătește pensii oamenilor, construieste spitale, plateste facturi. Pentru ca tu sa ai toate beneficiile astea! Nu o sa vina statul să-ți dea ție apa și mâncare sau ce doamne iarta ma de pretenții ai tu DACA TU NU COTIZEZI! Faptul ca statul roman e corupt nu te absoarbe de la plata taxelor! Orice angajat plătește taxe, orice angajator plătește taxe la rândul lui. Și videochatul este un serviciu care se petrece pe teritoriul României și care trebuie impozitat conform legii ca orice alta munca. Nu mai jigniți ca niște vipere. Dacă vreți sa faceți evaziune fiscala, n aveti decat dar nu mai jigniti pe altii care vor sa plateasca sau care vor sa se ajute ca să eficientizeze acest lucru. Terminati cu cacaturile astea și comportati va normal. Nu va obliga nimeni sa platiti nimic, dacă nu va convine topicul treceți mai departe și gata. E atât de simplu.
No avatar
Delaney

Sunt de acord cu tine. Nu înțeleg de unde atâta răutate aici legată de un subiect care ne privește pe toate. Sinceră să fiu, eu chiar de aici am aflat despre acest subiect. Cu siguranță urma să aflu oricum dar de aici am aflat multe informații și păreri din partea fetelor care chiar ajuta. Cine nu este interesat sau de acord să nu citească și să nu comenteze, decât să aruncăm cu răutate. Faptul ca trimite mail-uri site-urilor este un gest de implicare și multe dintre noi apreciem asta. Lăsând la o parte faptul ca statul fură, ca umflă taxele etc, în mod normal și corect toți trebuie să plătim. Trăim aici, mergem pe străzi, ne folosim de iluminatul public, bunicii/părinții noastri au pensii și multe altele. Și repet, faptul ca se și fură și alte probleme de stat, ține de ei. Nici mie nu îmi convine ca platesc atât. Nu mă deranjează faptul ca platesc, ci cat platesc, comparativ cu prețurile și restul cheltuielilor din România.
No avatar
lavander23

Buna !! Am aflat ca site-urile cer acum acest TIN number. Trebuie declarate veniturile si din 2023 sau incep prin a declara veniturile din 2024 ? intrebarea este de cand incep site urile sa trimita catre statele din Eu info de de la 1 ianuarie 2023 sau din 1 ianuarie 2024 . multumesc !
No avatar
aca

pai sunt unele site uri care au dat oficial informatia ca ele vor declara pentru anul 2023.. deci incasarile incepand de la 1 ian 2023.... cum ar fi xlovecam, streamate, jasmin cred.. venuturi ce le declara,si teoretic noi trebuie sa platim taxe pana in mai 2024--desi iar nu se stie ele declara la luxembrourg, mai departe dc anaf priemste de la sine acele informatii, sau trebuie sa le ceara de la luxembrutg, nu cunosc.. sau daca anaf va luat la rand toate acele sute de mii de persone (de pe videochat, de pe platforme booking, airbnb, alte platforme de vanzari etc) sa vada dc au platit taxe pt acele incasari , sau e la noroc si iau aleatoriu, sau la sume mai mari . sunt mai multe necunsocute.. unele fete ca sa stea linsitite aleg sa delcare si gata

sunt altele siteuri care nu au spus nimic oficial, deci care e posibil sa nu declare pt 2023, dar nu se stie, cuma r fi cb. nu stiu de bonga da nu as crede

si sunt alte site uri care au spus ca ele nu declara pt 2023... xmodels, camconatcts

iar pt anul 2024 siteurile care au delcarat pt 2023, vor declara in continuare(xlove etc), iar pentru celelalte inca nu stim nimic, si ar fi sanse ori sa declare si ele, ori sa se descurce cumva si sa nu declare nici in 2024 cum nu au declarat niic pe 2023..
No avatar
lavander23

Multumesc de raspuns Aca . Eu lucrez doar pe Loyalfans si chiar nu stiu de unde sunt in mailurile primite de ei apare Miami/Florida ceva dar apare update la ei cu acest DAC7 ..si am cam depasit si plafonul de 60.000 .... am scos doar pe paxum doar de vreo doua ori la inceput cate 400 dolari de pe paxum prin Eft
Scrie răspuns