Hey Hey Geany . La multi ani si un an nou minunat plin de reusite
Legat de noua lege DAC7 , suntem inca in discutii pentru a lua deciziile necesare si convenabile pentru toata lumea.
Dupa cum am spus anterior, ne vom conforma acestei legi si mediat ce vom avea mai multe detalii, informatii oficiale, o sa postez aici pe forum pentru a va anunta .
Help! Declaratie venituri 2023
-
lucaluca78
chaturbate este situat în AMERICA, stripchat nu știu (poate în Cipru)
nu au birouri si structuri fixe in Europa
Cred că NU POT TRIMITE INFORMAȚII
dac7 se referă la platforma și structura situate în Europa
nu au birouri si structuri fixe in Europa
Cred că NU POT TRIMITE INFORMAȚII
dac7 se referă la platforma și structura situate în Europa
-
evafromheaven
Hello,
Please note that Chaturbate will comply and provide all needed information in accordance with the new DAC7 Law.
All income earned during 2023 will be properly reported according to DC7 law.
If you need any further assistance or have any further questions please feel free to write into us, we always look forward to helping you!
Happy Chaturbating!!
Thank you,
The Chaturbate Team
Please note that Chaturbate will comply and provide all needed information in accordance with the new DAC7 Law.
All income earned during 2023 will be properly reported according to DC7 law.
If you need any further assistance or have any further questions please feel free to write into us, we always look forward to helping you!
Happy Chaturbating!!
Thank you,
The Chaturbate Team
Nu te baga in seama cu lumea batuta in cap.Ca nu o scoti la capat.Terorizeaza site-urile cu mail-uri in privinta asta.Si logic...ce ar putea sa raspunda aia decat ca se vor conforma.Nu vor sa inteleaga daca le spui sa stea in banca lor.Ele vor sa fie in legalitate
)
-
Intheshadow
Figuri lasa le sa munceasca pt statul roman,sa faca aia p…mari si ele sa nu mai aiba nici bani de chiloti,ca na vir sa fie in legalitate…
-
evafromheaven
Nu cred ca mai este vorba de o alegere acum.
Toate vom fi nevoite sa fim in legalitate chiar daca nu vrem,pt ca siteurile dau report la incasari.
La orice job se platesc taxe ... Si noi vom trebui sa platim...
Toate vom fi nevoite sa fim in legalitate chiar daca nu vrem,pt ca siteurile dau report la incasari.
La orice job se platesc taxe ... Si noi vom trebui sa platim...