Cont Epayservice blocat

Lista completa a site-urilor de videochat precum si opiniile despre fiecare in parte. Posteaza aici daca ai descoperit un site nou.
Scrie răspuns
No avatar
eu22

Dear Sir/Madam,

By virtue of the powers given to the Malta Financial Services Authority (“Authority”) under Article 6(1) (d) (i) and (j) of the Financial Institutions Act (“Act”), the Authority has decided, on 25 September 2023 to suspend the financial institution licence of MTACC Ltd. and appoint PwC Advisory Services Malta Limited (“PwC”) to occupy the role of a Competent Person in terms of Article 17 (1) (a) (c) and (d) of the Act.

In this respect, we are writing to you requesting that you provide PwC with the amounts held with MTACC Ltd. on your name as at 30 September 2023, as shown in your records. Please confirm this by filling in the following table and returning it directly to this email:

Asa ceva mi-au trimis mie. Presupun ca e standard pentru toti..
No avatar
Jesuis

eu22;n59242 wrote: Buna. Unul este MTACC@pwc.com si cel de-al doilea este mt_mtacc-mbx@pwc.com

Buna! Multumesc pentru raspuns, le-am scris si eu, nu am primit nimic de la ei si nici raspuns la emailul meu. Nu imi ramane altceva de facut decat sa astept. probabil prioritate au cei care au facut acea plangere la OAFS, eu nu am mai apucat sa o fac.
No avatar
eu22

Buna, cu drag. Sper sa iti raspunda si tie curand. Posibil sa aiba prioritate cei care au facut plangerea, ma gandesc ca dosarele respective au fost depuse la ei. Eu am facut plangerea la limita, chiar cu cateva zile inainte sa ii inchida. Daca aflu ceva nou, anunt aici.
No avatar
burger

Bună eu22 !
Ai primit răspuns de la MTACC după ce ai trimis emailul cu Balance Confirmation ?
No avatar
Angie123

Bună.Va tot citesc postările și văd că unii dintre voi ați primit răspuns când ați contactat mt_mtacc-mbx@pwc.com..eu am trimis email la ei pe data de 8 decembrie și se pare că nu răspund tuturor,că nu am primit nici un răspuns..Chiar nu știu ce să mai fac .
No avatar
eu22

Buna, nu. Nu mi-au mai zis nimic
No avatar
burger

Mersi eu22
Bună Angie. Nu ai primit e-mailul acela cu Balance Confirmation?
No avatar
Jesuis

Hello! Eu nu am primit niciun email de la PWC, le-am scris eu pe 6 decembrie, au raspuns acum, pe 21 decembrie, mi-au cerut wallet number si current balance pentru investigatii. Vedem ce vor face mai departe.
No avatar
Angie123

Bună burger ,nu am primit nimic ..Nici un email cu Balance confirmation.. Până la urmă unde ați trimis email ? Cine v-a trimis e-mailul cu Balance confirmation? Sunt tare zăpăcită.. Această situație mă scoate din minți .Ați vorbit cumva cu persoana competenta desemnată de către Oafs? Sau ce anume trebuie să fac ?
No avatar
Jesuis

Angie123;n59376 wrote: Bună burger ,nu am primit nimic ..Nici un email cu Balance confirmation.. Până la urmă unde ați trimis email ? Cine v-a trimis e-mailul cu Balance confirmation? Sunt tare zăpăcită.. Această situație mă scoate din minți .Ați vorbit cumva cu persoana competenta desemnată de către Oafs? Sau ce anume trebuie să fac ?

Buna, Angie ! Eu nu am depus plangere la OAFS.
Am trimis un email pur si simplu de pe emailul cu care am facut si contul epay, la mt_mtacc-mbx@pwc.com, in care le-am scris ca am inteles ca ei se ocupa acum de conturile epay si am intrebat daca ne si ajuta sa ne recuperam banii blocati.
Am trimis email pe 6 decembrie, mi-au raspuns pe 21 decembrie asa:
"Your email has been received. Could you kindly forward your wallet number and your current account balance?
We will investigate this matter and get back to you as soon as possible."
Cam asta e tot, acum astept.​
Scrie răspuns