La unele telefoane nu merge cu aplicatia inchisa. Aici depinde si de telefon... Al meu e vechi de 5 ani, cei de la Paxum au spus ca nu este compatibil:))))
Doar ca ei nu mi-au zis de metoda asta. Merge diferit la alte persoane din cate vad eu.
experienta mea cu paxum recente
-
Sophie011188
Salut! am si eu o curiozitate. voi aveti probleme cu afisarea soldului la cardul paxum? il folosesc mai mult pentru plati la pos decat cash... dar in ambele cazuri dureaza extrem de mult actualizarea soldului( de ex acum nici nu imi arata in sold ultimii bani transferati pe card din cont. transfer facut acum 3 ore. ) e putin frustrant sa nu poti verifica soldul in timp real.. mersi!
Buna. Eu patesc asta mereu, dar imi fac un mic calcul in ziua respectiva. Isi revine destul de greu cateodata. Am avut acelasi sold pe card cate o saptamana.... Pana intrau altii si dadeam transfer, vedeam ca se actualiza imediat. Cred ca pe la toata lumea se intampla.
-
ladybluecat
Buna! Mă gândeam să îmi deschid un card virtual in contul Paxum. Dacă transfer banii pe el pot plati online diverse comenzi la unele site-uri din Romania? A incercat cineva sa plătească cu el și a fost totul ok?
-
Sophie011188
[USER=5769]ladybluecat[/USER] da am folosit eu, e in regula.
-
ladybluecat
Sophie011188;n59321 wrote: [USER=5769]ladybluecat[/USER] da am folosit eu, e in regula.
Multumesc! Cardul am vazut ca e in $. Daca achiti pe un site o comanda in lei face automat convesia si poti plati cu cardul in $?
Multumesc! Cardul am vazut ca e in $. Daca achiti pe un site o comanda in lei face automat convesia si poti plati cu cardul in $?
-
ladybluecat
Figuri;n59344 wrote: A incercat cineva sa scoata astazi de pe cardul paxum de la alpha bank?Mie imi spune ca este operatiune neautorizata,sa contactez banca emitenta a cardului...nu s-a mai intamplat pana acum.
Buna! Nu am incercat sa scot nimic, dar vad ca XCams afiseara urmatorul mesaj:
Important: pending Paxum payouts
With this message we want to confirm that due to a technical problem no Paxum payouts have been send out this weekend.
Our technical team is investigating and fixing this problem with highest priority.
As soon as the problem is fixed we will send out all daily payouts in 1 transfer.
Our apologies for this delay.
Xcams-models support
Buna! Nu am incercat sa scot nimic, dar vad ca XCams afiseara urmatorul mesaj:
Important: pending Paxum payouts
With this message we want to confirm that due to a technical problem no Paxum payouts have been send out this weekend.
Our technical team is investigating and fixing this problem with highest priority.
As soon as the problem is fixed we will send out all daily payouts in 1 transfer.
Our apologies for this delay.
Xcams-models support
Figuri;n59344 wrote: A incercat cineva sa scoata astazi de pe cardul paxum de la alpha bank?Mie imi spune ca este operatiune neautorizata,sa contactez banca emitenta a cardului...nu s-a mai intamplat pana acum.
Am scos eu azi in jur de ora 12 cu union pay si totul a fost ok de la alpha bank.
Am scos eu azi in jur de ora 12 cu union pay si totul a fost ok de la alpha bank.